Casper, Excalibur E650 VE E750 masaüstü oyun bilgisayarlarını duyurdu

Casper, güncel teknolojilerle güncellediği Excalibur E650 ve Excalibur E750 masaüstü bilgisayar modellerini tanıttı. İşte yeni kasaların tüm özellikleri...

Casper, Excalibur E650 VE E750 masaüstü oyun bilgisayarlarını duyurdu

Casper Excalibur, güncel Intel ve NVDIA bileşenleriyle yenilediği Excalibur E650 ve Excalibur E750 masaüstü oyun bilgisayar modellerini duyurdu.

Konfigürasyonu oyuncular tarafından yapılabilen E650 ve E750, en yeni Intel işlemcileriyle ve NVIDIA ekran kartlarıyla donatılmış olarak geliyor. Kullanıcılar, her iki bilgisayarı da istediği çeşit anakart, HDD, SSD veya RAM seçenekleri ile konfigüre edebiliyor. Aynı zamanda Casper, web sitesi üzerinden 11.00’a kadar verilen siparişlerin hepsinin aynı gün içerisinde kargoya verildiğini belirtiyor. Ayrıca yapılan konfigürasyon ne olursa olsun, alınan her bir Excalibur masaüstü bilgisayarın yanında Excalibur RGB oyuncu klavye ve Mouse seti de hediye ediliyor.

Excalibur E650 ve E750 masaüstü bilgisayarları, ısı dayanımı ile güçlendirilmiş temperli, RGB yan cam panele ve metal kasaya sahip. Farklı renklere sahip 3 adet 120 mm özel RGB fan ile gelen E650 modelinde, birer adet 2.0 ve 3.0 USB port bulundururken E750 modelinde 2'şer adet 2.0 ve 3.0 USB port girişi yer alıyor. Ayrıca ek bağlantı opsiyonu sunan masaüstü modeller, renkleri değiştirme olanağı sunan RGB fan kontrol tuşu ile geliyor.

Tüm bunların yanı sıra Excalibur, cihazlarında ömür boyu performans garantisi sunuyor. Jet ve Turbo Servis hizmetleri ile kullanıcılarına çözümler sunmayı hedefleyen Excalibur cihazlarda; fan ve toz temizliği, termal macun değişimi, klavye ve ekran temizliği, aksesuar ve bileşen kontrolleri, performans ölçümleri, fiziksel ve sistemsel kontrolleri, risk raporlama yapıyor ve güncelleme desteği sağlıyor. Bununla birlikte Casper, ev ya da iş yerinden çıkmadan kullanıcılara cihazlarını teknik servise ulaştırma imkanı sağlıyor.