"Cep Nakit Kart" için sahaya indiler

PTT şubesine gitmeye gerek kalmadan, cepten para göndermeye izin veren hizmet tanıtıldı!

PTT'ye gitmeye gerek yok

Vodafone'un kısa bir süre önce PTT işbirliği ile hayata geçirdiği ön ödemeli kart Cep Nakit'in tanıtımı için Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ile PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tural bizzat sahaya indi! PTT'nin Ankara Ulus şubesindeki tanıtımda tüketiciler Cep Nakit kart hakkında bilgilendirildi. Tanıtımda ayrıca PTT müşterilerinden Mehmet Yıldız'a Timuray ve Tural tarafından Cep Nakit kart verildi.

Finansal işlemlerde yepyeni bir dönemi müjdeleyen Cep Nakit kart, abonelerin banka müşterisi olmadan PTT'nin sunduğu parasal hizmetleri mobil teknoloji ile bir araya getirerek kullanmalarına imkân sağlıyor. Para gönderim işlemlerini PTT üzerinden gerçekleştiren milyonlarca kişinin PTT şubelerine gitmeye gerek kalmadan, bu işlemleri cep telefonu ile yapmasına olanak sağlayan Cep Nakit kart, aynı zamanda Visa logolu her noktada alışveriş olanağı da sunuyor.

Tanıtımda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, şunları söyledi:

"Vodafone'un mobil finansal hizmetler konusunda dünyanın farklı coğrafyalarında edindiği bilgi birikimi ve tecrübeleri Türkiye'ye yansıtıyor, müşterilerimizin bu alandaki ihtiyaçlarını karşılayacak, hayatlarını kolaylaştıracak ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Kısa bir süre önce ülkemizdeki bankacılık hizmetlerinden yararlanayaman 17 milyon kişi için yeni bir hizmet kanalı açtık. Yeni hizmet kanalımız Cep Nakit kart sayesinde bu kesim de bankacılık hizmetlerinden yararlanarak parasal işlem ihtiyaçlarını hesaplı, güvenli ve yaygın şekilde karşılayacak.

PTT'nin parasal hizmetler alanındaki yaygın hizmeti ile Vodafone'un mobil finansal hizmetler konusundaki birikimini birleştirerek sunduğumuz Cep Nakit Kart sayesinde bankacılık hizmetinden faydalanamayan ve de PTT şubelerinden parasal işlemlerini yapmayı tercih eden müşterilerin hayatını kolaylaştırmayı ve sunduğumuz hizmetlerle artıyor. 17 milyon kişinin hayatını kolaylaştırmayı ve ilave faydalarla memnuniyetlerini artırmayı hedeflediğimiz bu hizmet ile Vodafone ve PTT olarak Türkiye'nin en yaygın ve en kolay erişilebilir mobil finansal hizmet ağını kurmaktan memnuniyet duyuyoruz."

Osman Tural, Nakit Kart hakkında şunları söyledi

Osman Tural, Nakit Kart hakkında şunları söyledi
Serpil Timuray ve Osman Tural

PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tural ise "Gerçekleştirdiğimiz işbirliği Vodafone hat numaralarıyla eşleştirilen PTT, Vodafone ve Visa logolu ön ödemeli kartların hizmete sunulması ile mobil cihaz ve/veya internet üzerinden abonelere mobil finansal servisler sunulabilmesini kapsıyor. Bu hizmet sayesinde PTT ile yılda 290 milyon adet para transfer ve ödeme işlemlerini çok daha kolay, mobil olarak yapılabilecek. Bugün itibariyle 4 bin 498 adet işyerimiz otomasyona açık durumda.

Artık tüm işyerlerimizde parasal iş ve işlemler saniyeler içerisinde yapılıyor. Bugün itibariyle ülke genelinde en yaygın şube otomasyon ağına sahip olan PTT, 1545 Pttmatik'in devreye girmesiyle de ülkenin her köşesine hizmet götürmekten onur duyuyor. Bu ağa Vodafone'un satış kanalları da eklenince müşterilerimiz toplam 7 bin noktadan Cep Nakit kart hizmetlerine ulaşabilecekler üstelik hem bu kart ile alışveriş yapabilecek hem de Vodafone hatlarına ilave dakikalar kazanabilecekler. Bu hizmeti müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Okuyucu Yorumları