Cep telefonunuz için ücretsiz eğlence araçlar

Cep telefonunuzu görsel açıdan tazelemek istiyorsanız ille de para vermek zorunde değilsiniz...

0 kuruşa eğlence

Cep telefonunuz için ücretsiz oyunlar, sesler veya temalar mı arıyorsunuz? Sizin için internetteki en iyi ücretsiz-eğlence adreslerini bir araya getirdik.

Hep aynı oyunlar, aynı görünüm: Cep telefonunuz artık sizi sıkıyor mu? Üstüne üstlük değişim için para ödemek de istemiyorsunuz. Sorun değil: Komik zil sesleri, çekici arka plan resimleri ve güncel oyunlar internette ücretsiz olarak bulunabiliyor.

Cep telefonuna ücretsiz ince-ayar
Doğru web adreslerini bilenler cep telefonuna birçok yeni tema, oyun veya zil sesi ekleyebilir. Sizin için en iyi site adreslerini araştırdık. En şık araçları nereden ücretsiz olarak bulabileceğinizi burada öğrenebilirsiniz.

Kayıt ve indirme sırasında dikkat edin
Ücretsiz cep telefonu yazılımı sunan birçok site reklamlarla kendini finanse ediyor ve bu yüzden kişisel bilgileriniz ile yakından ilgilenir. Spam tehlikesi ve bilgilerinizin üçüncü kişilere ulaşma ihtimali olduğundan bu tip siteler üye olurken ana mail adresinizi değil de, ender olarak kullandığınız bir adresi verin. Ücretsiz mail adresi veren birçok web-mail sunucusu mevcut.

Dikkat: Sunulan bazı indirmelerde birkaç veri girmeniz veya onay kutucuklarına tik atmanız istenecektir. Burada ücretli bir aboneliğe onay vermemeye dikkat edin. Bu tip durumlarda aşağıda ufak puntolarla yazılmış yazıları dikkatlice okuyun.

Okuyucu Yorumları