CES 2013'de ortaya çıkan en garip 5 fikir!

Las Vegas'ta sergilenen ürünler arasındaki bu 5 ürünü "şimdilik" kim, neden kullanır; bilemedik...

CES 2013'ün 5 garip fikri!

CES 2013, birbirinden farklı fikir ve yeniliklerle dolup taşan bir fuar oldu. Ancak 3.000'in üzerinde şirketin katıldığı CES'de birbirinden garip ürünler de vardı. İşte CES 2013'ün en garip fikirleri:

1. 4K Tablet

Panasonic'in 3840x2560 gibi bir çözünürlük sunan 20 inç'lik tableti, Intel i5 işlemci, Nvidia grafik çipi ve 128GB'lık SSD gibi etkileyici teknik özelliklere sahipti. Buraya kadar her şey güzel, ancak 4K ekranlar için optimize edilmiş uygulamaların azlığı ve tabletin aşırı büyük oluşu, onu şu anda kimin isteyeceği sorularını akla getiriyordu.

2. HapiFork

HapiFork'un elektronik çatalı, ne kadar yemek yediğinizi, çatalı hangi sıklıkta ağzınıza götürdüğünüzü ve yemek yemenizin ne kadar sürdüğünü hesaplayarak zayıflamanıza yardımcı oluyor. Ancak cihazın önemli eksileri de var. Çoğu cihazın kablosuz teknolojiye geçtiği bir dönemde HapiFork'un topladığı verileri PC'nize aktarabilmek için, onu PC'nize USB portundan bağlamanız gerekiyor. Bunun yanında HapiFork ne yediğinizi ve lokmalarınızın büyüklüğünü de bilemiyor.

iPad'li lazımlık ve diğerleri

iPad'li lazımlık ve diğerleri

3. iPotty

Bir eğitim lazımlığı olan iPotty'ye ebeveynler, bir iPad bağlayabiliyorlar. Tuvaleti kullanmayı bilmeyen çocuğunuza bir iPad'i emanet etmenin ne kadar iyi bir fikir olduğu ise çok tartışmalı. Bir doktor bile iPotty'nin işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüphelerinin bulunduğunu söylemişti.

4. Huawei's Ascend Mate

6.1 inç ekranlı Android'li cep, yaklaşık 200 gramlık ağırlığıyla piyasadaki en ağır telefonlardan bir tanesi. Uzun süreli telefon görüşmesinde elinizi yorması yanısıra, cebin dev ekranı çok da yüksek sayılmayacak 1280x760 çözünürlük sunuyor.

5. Lucien Elements'ın iPhone kılıfı

CES'in oldukça önemli bir bölümü, çeşitli telefon ve tablet kılıflarına ayrılmıştı. Bunlardan en kötüsü ise herhalde Lucien Elements'ın 650 dolarlık timsah derisi kaplı iPhone kılıfıydı. Aptalca olansa bu fiyatın iPhone'un yurtdışı fiyatından bile çok olmasıydı.

Okuyucu Yorumları