ChatGPT ile görüntülü sohbet etmenin yolu: Call Annie ile tanışın

Bu ücretsiz iPhone uygulamasıyla ChatGPT destekli dijital avatar Call Annie ile görüntülü sohbet etme şansına sahipsiniz.

ChatGPT ile görüntülü sohbet etmenin yolu: Call Annie ile tanışın

Yapay zekalı bir sohbet robotuyla yapılan bir konuşma ne kadar eğlenceli, bilgilendirici ve zaman zaman korkutucu olsa da, yine de ekrandaki bir metinden ibaret. En azından şimdilik. Peki, bir sanal asistanla gerçekten konuşabilseydiniz? ChatGPT destekli "AI arkadaş" uygulaması Call Annie ile tanışın.

Yapay zekalı robotları karşımıza görmemize “biraz” daha zaman var. Ancak AI botların çok hızlı geliştiği bir gerçek. Call Annie uygulaması da bunu bir adım öteye taşıyan bir uygulama ve yaptığı şey ChatGPT'yi karşınızda görebileceğiniz bir arkadaşa dönüştürmek.

Call Annie’ye web üzerinden erişilebiliyor, ancak tam bir deneyim yaşamak istiyorsanız iOS uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Üstelik bir telefon numarası da var. Bunu da web sayfasına iliştirmişler.

App Store'dan ücretsiz olarak indirilebilen Call Annie uygulaması, yüzü Midjourney kullanılarak oluşturulan sanal bir kadın avatarına sahip. Uygulamadaki "Annie'yi Ara" düğmesine dokunduğunuzda, Annie sizinle sohbete başlıyor. Siz sohbet etmek istediğiniz sürece sorularınızı yanıtlamaya ve isteklerinize cevap vermeye devam edecektir. Call Annie’nin nasıl konuştuğunu görmek için hemen aşağıdaki videoyu oynatabilirsiniz.