Coca Cola akıllı telefon pazarına giriyor: İlk video paylaşıldı...

Bir süredir piyasaya sürüleceği iddiaları ortalıkta dolaşan "Coca Cola telefonu"nu hangi telefon devinin üreteceği belli oldu... Şirketin, bu çeyrekte Hindistan’da piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefon modeli için Realme ile işbirliği yaptığı düşünülüyor.

Coca Cola akıllı telefon pazarına giriyor: İlk video paylaşıldı...

Geçtiğimiz haftanın başlarında, bir akıllı telefon markasının dünyanın bir numaralı meşrubat markası Coca-Cola ile iş birliği yaparak bir "Coca-Cola telefonu" çıkaracağına dair söylentiler dolaşmaya başlamıştı. Ama şimdiye kadar, söylentilerin hangi telefon markasını işaret ettiği tam olarak belli değildi.

Ve şimdi Realme Hindistan, Coca Cola telefonu söylentilerini doğrulamasa da, “gerçekten ferahlatıcı bir şeyin" gelmekte olduğunu dair duyurular yapmaya başladı. Bu slogan, Coca-Cola ile özdeşleşmiş bir slogan. Ayrıca, şirketin Coca Cola'nın ikonik kırmızı rengine sahip bir akıllı telefon gibi görünen resimli sunumu, Realme'nin bir Coca-Cola telefonu piyasaya sürmek için meşrubat şirketiyle iş birliği yapan marka olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Cihazın teknik özellikleri hakkında önemli bir ayrıntı bulunmamakla birlikte, bazı iddialara göre bu Coca Cola telefonu geçen yıl Hindistan'da piyasaya sürülen yeniden markalanmış Realme 10 4G telefondan başka bir şey değil.

Realme Hindistan Başkan Yardımcısı Madhav Sheth ise sosyal medya hesabından Realme 10 Pro 5G ve telefonun arka panelinden yansıyan bir Coca-Cola kutusunu gösteren bir gönderi paylaştı.

Öte yandan Twitter kullanıcısı Mukul Sharma da, yayınladığı tweet'te cihaza ait olabilecek bir görüntüyü takipçileriyle paylaştı.

Coca-Cola telefonu yeniden markalanmış bir Realme 10 4G cihazı ise, teknik özelliklere zaten çok aşinayız. 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip 6,4 inç Super AMOLED ekrana sahip. Telefona güç veren MediaTek Helio G99 SoC, 8GB'a kadar RAM ve 256GB UFS 2.2 depolama alanı ile destekleniyor. Ayrıca 50MP birincil sensör ve 2MP derinlik sensöründen oluşan çift arka kamera kurulumu içeriyor. 16MP ön kamerası ve 33W hızlı şarj özelliğine sahip 5000 mAh batarya, telefonun dikkat çeken diğer özellikleri.