Deadpool & Wolverine için heyecanı artıran iddia

Marvel hayranlarının heyecanla beklediği Deadpool & Wolverine filminin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Ve şimdi yeni bir iddia, heyecanı daha da artırdı.

Deadpool & Wolverine için heyecanı artıran iddia

Deadpool & Wolverine filmini heyecanla beklemek için pek çok sebep var. Ve şimdi bunlara bir yenisi daha eklendi. Marvel sızıntıları paylaşan MyTimeToShineHello (MTTSH), yaptığı paylaşımda, filmin jenerik sonrası sahnesinin akıl almaz olduğunu söyledi ancak sürprizi bozmak istemediğini belirterek daha fazla bilgi vermeyeceğini bildirdi.

MTTSH'nin Marvel sızıntıları konusunda geçmişi oldukça iyi. Ama bu sefer sadece onun sözüne güvenmemiz gerekmiyor, doğrulama bile geldi. Film ile direkt bağlantılı olmasa da Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld, bu paylaşıma yanıt vererek "yalan söylemiyor" dedi.

Deadpool & Wolverine fragmanı heyecanı artırdı

Deadpool & Wolverine’in fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve heyecanı biraz daha artırdı dersek yalan söylemiş olmayız. Filmin 26 Temmuz’da vizyona girmesi bekleniyor. O zamana kadar, aşağıda izleyebileceğiniz fragmanla idare etmek zorundasınız.