Değiştirilen Galaxy Note 7 de alev aldı!

Güvenli olduğu garantisi verilen değiştirilmiş bir Galaxy Note 7, uçakta alev almaya başladı!

"Güvenli" Galaxy Note 7 de yandı!

Samsung, tabir-i caizse hiçbir cihazından çekmedi bugüne kadar Galaxy Note 7'den çektiği kadar... Batarya sorunu yaşayan ve hatta patlayarak kullanıcıların güvenliğini riske atan Note 7'ler geri çağrılarak yenileriyle değiştirilse de cihazlardaki sorunlar bitmek bilmiyor. The Verge'de yer alan yeni bir rapora göre şimdi de Southwest Airlines'a ait bir uçuş bir yolcuya ait Galaxy Note 7 alev almaya başladığı için ertelendi ve uçaktaki bütün yolcular tahliye edildi.

Yeterince endişe verici bu hadise de daha da korkutucu olan şey ise cihaz sahibinin verdiği demece göre bunun Samsung tarafından yapılan geri çağırmanın ardından verilen yeni bir Galaxy Note 7 olması...

Brian Green adlı yolcu konuyla ilgili The Verge'e verdiği demeçte söz konusu cihazın Samsung tarafından yeniden temin edilen Note 7'lerden olduğu ve güvenli olduğuna dair bütün sembolleri taşıdığı belirtiliyor. Green, güvenli olduğu anlamına gelen yeşil batarya simgesi taşıyan cihazı, düzeltilen telefonların mağazalara geldiği ilk gün olan 21 Eylül'de bir AT&T mağazasından almış.

Samsung adına hadisenin daha da kötüleşmesini sağlayan şey ise Green'in, yenilenmesine rağmen hala sorun çıkartan Galaxy Note 7'den vazgeçip yerine bir iPhone 7 alması olmuş.

Değiştirilen Galaxy Note 7 de alev aldı!
Brian Green / The Verge
Okuyucu Yorumları