Dört yıl pil sağlığı garantisi veren vivo V30 Türkiye’de ön satışa çıktı

vivo, Türkiye'de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 için lansmana özel 4 yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80'in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi verdiğini duyurdu.

Dört yıl pil sağlığı garantisi veren vivo V30 Türkiye’de ön satışa çıktı

vivo, 4 yıl boyunca pil sağlığı garantisi verdiği yeni V30 akıllı telefonunu ön satışa çıkardı.

vivo, yeni V30'un iki kat pil ömrü, yenilikçi pil malzemeleri, akıllı pil sağlığı motoru ve amiral gemisi standardında güvenlik kalite kontrolleriyle birleşerek cihazın pil ömrünü endüstri standardının iki katına çıkardığını iddia ediyor. 1.600 şarj ve deşarj döngüsünden sonra bile sağlık düzeyinin yüzde 80’in altına düşmediği iddia edilen, 4 yıl dayanıklı pile sahip V30, vivo V serisinin en yüksek pil kapasitesine sahip üyesi olmasıyla öne çıkıyor.

Cihaz, düşük güç koşulları için Süper Pil Tasarrufu özelliği sunarken, BlueVolt teknolojisi ile uzun süreli ve güvenilir pil ömrü sağlamayı hedefliyor. Ayrıca vivo, V30’da bulunan “Pil Ömrünü Optimize Et” özelliğinin, pil ömrünün artırılmasına yardımcı olduğunu belirtiyor. Bu özellik, pilin kullanım ömrünü uzatmak için telefonu şarj etme alışkanlıklarınızı öğreniyor, böylece telefonunuzu uzun süre şarj ettiğinizde pilin tam şarj olması için gereken süre otomatik olarak ayarlanıyor.

Yeni 4 yıllık pil ömrü teknolojisi, V30 Lite ve Y Serisi dahil olmak üzere yeni gelecek tüm vivo modellerinde yer alacak. Bununla birlikte vivo, kullanıcının pil sağlığı fonksiyonunu daha iyi anlaması için vivo pil sağlığı takip özelliğini geliştirdiğini duyurdu. Bu sayede kullanıcılar, istedikleri zaman telefonunun pil sağlığını kontrol edebilme imkanına kavuşacak.

Geliştirilen Star Işığı özelliğine sahip V30, online satış kanalı ve bazı e-ticaret siteleri üzerinden Türkiye’de ön satışa sunulmuş durumda. vivo V30’u bu kanallar üzerinden sipariş veren kullanıcılar, akıllı telefonun yanında ön satışa özel 3 bin TL’ye varan indirime, 1.499 TL değerinde vivo TWS 3e kulaklığa da ücretsiz sahip olabiliyor. Markanın kendi web sitesi üzerinden sipariş veren kullanıcılara ise tüm fırsatlara ek Murat Boz imzalı fotoğraf hediye edilecek. vivo V30 12 GB + 256 GB versiyonu 26.999 TL, 12 GB + 512 GB versiyonu ise 29.999 TL fiyat etiketiyle ön satışta.