Dünyanın her yerinden 30 adet USB aleti

CHIP Online bir kez daha dünyanın en çılgın USB aletlerini bir araya getirdi: Maksimum eğlence...

Çılgın USB araçları 2

Harley hub, bukalemun, sera ve elektro gitar: İşe tüm bunlar ve daha fazlasını sizin için bir araya getirdiğimiz çılgın USB oyuncakları arasında bulabilirsiniz.

Fare ve klavye için PS2 girişlerini kullandığınız zamanları hatırlıyor musunuz? Ya da bilgisayarların kalın, gri binalar şeklinde yükseldiği ve bu yüzden masanızın altına saklandığı zamanları? Tekerlekli fareleri? O zamanlar hep PC'nin en fazla bir veya iki USB portu vardı. PC için ekstra araç olarak fare pad'leri kullanılabiliyordu.

Bugün ise hızlıca bir şeyleri takıp çıkarmak için USB girişinden vazgeçemez olduk. Keza her şey USB üzerinden bağlanır oldu veya en azından enerjisini USB'den alabilir hale geldi. Özellikle Asya'daki meraklı kullanıcılar bu bağlantı arayüz için her seferinde enteresan bir şeyler bulabiliyor. Genellikle en anlamsız buluşlar en eğlencelileri oluyor.

Daha önceden bu tarz bir çalışmaya yine yer vermiştik. CHIP Online Çılgın USB oyuncakları makalesinin gördüğü büyük ilgiye binaen sizin için bir kez daha en çılgın USB oyuncaklarını bir araya getirdi. Bu sefer yepyeni USB aletleri ile karşınızdayız. Uçak vantilatörden makarna pişiricisine kadar her şey mevcut: Sizlere en iyi USB oyuncaklarını tanıtacağız.

Galeri: Çılgın USB oyuncakları

Okuyucu Yorumları