Dyson Airstrait Saç Düzleştirici Türkiye’de Satışa Çıktığı Gibi Stokları Tükendi

Dyson, saçları aynı anda hem kurutabilen hem de düzleştirebilen saç düzleştiricisi Dyson Airstrait'ı Türkiye'de satışa sundu. Dyson Airstrait'ın stokları, satışa sunulduktan sadece birkaç saat içinde tükendi...

Dyson Airstrait Saç Düzleştirici Türkiye’de Satışa Çıktığı Gibi Stokları Tükendi

Dyson, her saç tipi için tasarladığı Dyson Airstrait saç düzleştiricisini bugün Türkiye'de satışa sundu. Dyson'ın, ilk kez satışa çıkardığı ve 15.999 TL fiyat etiketine sahip "airstrait" isimli yeni saç düzleştiricisinin stokları aynı gün tükendi. Dyson Airstrait, saçları tek bir makineyle aynı anda hem kurutulup hem de düzleştirme imkanı tanıyor.

Dyson Airstrait'in kolları boyunca 2 adet 1,5 mm açıklık bulunuyor. Dyson'ın iddiasına göre, hava bu kanallarda hızlandırılarak aşağı doğru 2 yüksek hızlı hava akımı oluşturuyor. 45 derecelik bir açıyla yansıtılan bu akımlar, odaklanmış tek bir hava akımı yaratmak üzere birleşiyor ve saçı kuruturken kontrollü bir şekilde düzleştirmek için aşağı doğru bir güç oluşturuyor. Bu yönlendirmeli hava akımı da saç tellerinin hizalanmasına yardımcı oluyor.

Dyson Airstrait saç düzleştirici, Hyperdymium motordan güç alıyor. Dyson, Hyperdymium motorun saçı ıslak haldeyken aynı anda kurutmak ve düzleştirmek için gereken hava akımını üretecek kadar güçlü olduğunu iddia ediyor. Motorun 13 kanatlı pervanesi dakikada 106.000 devir sayısına kadar dönerek saniyede 11,9 litreden fazla havayı makineden geçirebiliyor. Diğer tüm Dyson güzellik teknolojilerinde olduğu gibi, Dyson Airstrait saç düzleştiricide de akıllı ısı kontrolü bulunuyor. Cam termistörlerin, hava akımının sıcaklığını saniyede 30 kez ölçebildiği belirtiliyor.

Saç düzleştirici, 'Islak' ve 'Kuru' şekillendirme modlarının yanı sıra stili sabitlemek için 'Soğuk Hava' moduna sahip. 'Islak' modda; 80°C, 110°C ve 140°C olmak üzere 3 ısı ayarı arasından seçim yapılabiliyor. 'Kuru' modda ise 120°C veya 140°C arasında seçim yapabiliyor veya bir üst mod olan "Boost" modu seçilebiliyor. Hava akımı kontrolü için düşük hız ve yüksek hız olmak üzere 2 hız ayarının yanı sıra soğuk havayla sabitleme ve saç diplerini kurutma modu da cihazda yer alıyor.