Elon Musk’ın gizli bir Twitter hesabı olduğu ortaya çıktı

Elon Musk, attığı bir tweet’te yaptığı küçük bir dikkatsizlik sonucunda kendine ait değilmiş gibi görünmesini istediği “gizli” Twitter hesabının ortaya çıkmasına neden oldu.

Elon Musk’ın gizli bir Twitter hesabı olduğu ortaya çıktı

Elon Musk’ın Twitter’da ikinci bir gizli hesabı olduğu ortaya çıktı. Üstelik bu hesap, çaresizce takip edilmek isteyen ve hatta Elon Musk'ın ilk hesabına yanıtlar gönderen 3 yaşında bir çocuk gibi davranan birine aitmiş gibi görünüyor. İşin ilginç kısmı ise, Elon Musk’ın gizli ikinci Twitter hesabını yanlışlıkla kendisinin ortaya çıkarmış olması.

Elon Musk, geçtiğimiz gün içerik oluşturuculara para kazanmaları için bir tavsiye verdiği tweet ile kendi gizli ikinci hesabını farına varmadan afişe etti.

Twitter kullanıcıları, tweet’teki ekran görüntüsünde, sağ üst köşede Musk'a başka bir hesapta oturum açma seçeneğinin sunulduğunu fark ettiler.

Bundan birkaç dakika sonra, elbette, insanlar o hesap olduğuna inandıkları "Elon Test" adlı hesabın izini sürdüler. Musk'ın geçen yıl Twitter’ı devralmasından sonra açılan hesap, platformda daha fazla katılım görme arzusu ve Tesla'ya olan sevgisi de dahil olmak üzere Musk ile birkaç ilgi alanını paylaşıyor.

Bir tweet’inde ise Elon Test hesabı, insanlardan kendisini takip etmelerini istiyor.

Musk, ikinci bir gizli hesabı olduğunu iddia eden bir hesaba "Ben olduğumu asla tahmin edemezsiniz" tweet'i atarak hesabın kendisine ait olduğunu doğrular gibi göründü.

Musk’ın neden ikinci ve kendisine ait değilmiş gibi görünmesini istediği bir hesaba sahip olmak istediği belli değil.