Facebook Paper daha da güçlendi!

Facebook'un bildiğimiz Facebook'a pek benzemeyen uygulaması, bu yeniliklerle gücüne güç kattı!

Bu Facebook biraz farklı!

Facebook'un iPhone kullanıcılarına özel sunduğu Paper uygulaması, bildiğimiz Facebook uygulamasından oldukça farklı bir deneyim sunuyor. Flipboard'u andıran Paper, aldığı son güncellemeyle bu deneyimi daha da iyi bir hale getirdi.

Apple'ın uygulama mağazasında indirmeye sunulan Facebook Paper 1.1, artık doğum günü ve etkinlik uyarılarını da destekliyor. Bunun yanında Facebook Paper kullananlar, arkadaşlarının gönderilerine fotoğraflı yorumlar yapabiliyorlar. Güncelleme, Facebook gruplarına verdiği desteği geliştirirken, erişebilirlik, okunmamış makaleler, güvenilirlik ve hız alanında da geliştirmeler yapıyor.

Son olarak Facebook, tasarımcı Sharon Hwang'i Bloomberg News, Mashable, FT, kottke, Fox News, Popular Science, The Hollywood Reporter, Vanity Fair ve Hacker News'un makalelerinin kapaklarını tasarlaması için görevlendirdiğini açıkladı. Facebook'a göre Paper kullanılmaya sunulduğundan bu yana kullanıcılar, 5-6 farklı bölümden günde ortalama 80 makale okuyorlar. En popüler kaynaklar arasında ise Facebook, Headlines, Tech, Ideas, LOL ve Pop Life var.

Okuyucu Yorumları