Facebook'ta beğenmelerinizi gizleyin!

Facebook'ta beğendiğiniz her şeyi arkadaşlarınızın bilmesine gerek yok! İşte onları gizlemenin yolu.

"Like"larınızı gizleyin!

Facebook'ta başkaları tarafından görmesinden hoşnut olmayacağınız "beğenmeleriniz" mi var? Beğendiğiniz her şeyi arkadaşlarınızla paylaşmak zorunda değilsiniz, bunu yapmadan da sayfalarınızdan gelen güncellemeleri takip edebilirsiniz.

Facebook'ta herhangi bir sayfayı beğendiğinizde (örneğin bir şarkıcıyı), beğendiğiniz sayfadan en son yeniliklerden haberdar oluyorsunuz. Ancak herhangi bir nedenle beğendiğiniz bazı sayfaların başkalarına görünmesini istemiyorsanız, bunları tek tek gizlemenin bir yolu olmasa da, kategorileri gizlemeniz mümkün. İşte yapmanız gerekenler.

  • Profilinizdeki Beğenmeler sayfasına gidin ve Düzenle'ye tıklayın.
  • Kaldırmak istediğiniz beğenmenin üzerine gelip X'e tıklayarak onu kategorisinden kaldırın.
  • Aşağı kaydırın ve kullanmadığınız kategorilerden bir tanesinin üzerine gelin (Spor Takımları veya oyunlar gibi). Bu kategorinin görünürlüğünü "Sadece Ben" olarak ayarlayın.
  • Şimdi gizlemek istediğiniz beğenmeyi bu kategoriye ekleyin. Beğenmenin bu kategoriyle ilgisi olmasa bile Facebook onu eklemenize izin verecek.

Sayfanın üst tarafındaki "Düzenlemeyi Bitir"e tıklayın Facebook'u normal olarak kullanmaya devam edin. Beğenmeniz artık arkadaşlarınız tarafından görünmese de ondan gelen güncellemeleri almaya devam edeceksiniz.

Okuyucu Yorumları