G Pro 2 bir hafta erken mi açıklanacak?

Kimsenin beklemediği bir anda ortaya çıkan bu davetiye, yeni bir amiral gemisi cebi müjdeliyor!

Amiral gemisi kapıyı çaldı!

LG'nin merakla beklenen yeni telefonu, G Pro 2'nin, Şubat sonundaki MWC etkinliğinde tanıtılması bekleniyordu.

Ancak firma, Kore'de düzenleyeceği sürpriz bir etkinliğin davetiyelerini basına göndermeye başladı. Davetin tarihi ise MWC'den bir hafta önce. Bu beklenmedik hareket, LG'nin MWC sırasında rakiplerinin duyurduğu yeni telefonların arasında kaybolmadan kendi telefonuna daha büyük ilgi toplama hamlesi olarak yorumlandı.

Davette ne anlatılacağı veya ne tanıtılacağı şimdilik bilinmiyor ancak, Knock'in on Heaven's Door şarkısına gönderme yapan davetiyenin, LG'nin yepyeni bir ürün tanıtarak yeni bir dönem açmak istemesinin sembolü olabileceği düşünülüyor. Bu ürünün ise G Pro 2 olması bekleniyor.

5.5 inç boyutundaki LG Optimus G Pro'nun velihatı olacağı düşünülen G Pro 2'de daha büyük ekran ve daha güçlü işlemci bulunacağı tahmin ediliyor. Eğer şüpheler doğru çıkarsa G Pro 2 ile bir hafta sonra tanışmış olacağız. Ancak şimdi asıl mesele şu ki, LG'nin MWC öncesinde kendi telefonuna özel ilgi çekmek için düzenlediği bu toplantı başarılı olursa, bundan sonra tüm donanım üreticilerinin ürünlerini teknoloji fuarlarından önce vaya sonra tanıtacağı yeni bir dönem açılabilir ve teknoloji fuarları önemini kaybedebilir.

Okuyucu Yorumları