Galaxy Note 8, Gerçekten Bu Mu?

Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia edilen ilk fotoğraf, internete sızdı. Ama görünen telefonun ne kadar gerçek olduğu biraz şüpheli!

Galaxy Note 8, bu mu?

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın tanıtılmasının üzerinden çok geçmeden, şimdi de Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete düşmeye başladı bile. Samsung'un üzerinde çalıştığını doğruladığı Galaxy Note 8 sızıntıları da, böylece başlamış oldu.

Ancak internette boy gösteren bu ilk fotoğraf, çok da gerçekçi görünmüyor. Slasheaks'in yayınladığı fotoğrafta görülen telefonun ekranında Bixby ve S Pen kısayolu dikkat çekiyor. Ayrıca telefonun yanında bir de S Pen bulunuyor. Telefon tasarımı ise, biraz daha büyütülmüş bir Galaxy S8'i hatırlatıyor.

Samsung'un üzerinde çalıştığını henüz kabl ettiği bir telefonun bu kadar net bir biçimde görünmesi, açıkçası pek mümkün değil. Ekrandaki görüntüleri Photoshop ile yerleştirmek çok kolay. Fotoğrafa bir S Pen eklemek de zor değil. Ayrıca Samsung'un, zaten Galaxy S8 Plus varken, bire bir aynı tasarımı yeni Galaxy Note modelinde kullanmasını beklemiyoruz.

Önümüzdeki günlerde, Galaxy Note 8'e ait olduğu söylenen pek çok sızıntı ile karşılaşacağımız kesin. Ama şu an için ortaya çıkan fotoğraflara şüpheyle yalaşmakta yarar var.

Okuyucu Yorumları