Galaxy S III'e 10 alternatif!

Samsung'un yeni cebi Galaxy S III sizin için fazla "popüler" ise, bu alternatifler tam size göre!

Galaxy S III'e 10 alternatif!

Galaxy S III sonunda tanıtıldı ve cep, büyük bir ilgiyi üzerine çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Ancak "ben herkesin yaptığını yapmam" diyorsanız ve farklı bir alternatif istiyorsanız, tabi ki birçok seçeneğiniz var. İşte Galaxy S III'den uzak kalmak isteyenlere 9 alternatif.

Apple iPhone 5: Apple'ın bu sene içerisinde bir iPhone 5 piyasaya sürmeyi planladığını sanırız biliyorsunuz. iPhone 5'in neye benzeyeceğinden kimse emin değil, ancak daha büyük bir ekranının olacağı iddia ediliyor.

Asus Padfone: Yakında piyasaya sürülecek olan Asus Padfone, 4.3 inçlik çift çekirdekli bir ceple geliyor. Android 4.0 ile çalışan cep, 10.1 inç'lik bir tablete yerleştiriliyor ve böylece bir tablet halini alıyor. Bu tablete dilerseniz bir klavye takmanız ve onu netbook'a dönüştürmeniz de mümkün.

BlackBerry London: RIM'in yeni işletim sistemini taşıyacak ilk cep, BlackBerry London olacak gibi görünüyor. BlackBerry London, 1.5GHz çift çekirdekli işlemciye sahip olacak ve ince bir yapıda olacak. Ekim ayında çıkması beklenen telefon hakkında daha fazla bilgi, şimdilik bulunmuyor.

Fujitsu'nun gizemli cebi, HTC One X ve fazlası

Fujitsu'nun gizemli cebi, HTC One X ve fazlası
LG Optimus 4X HD

Fujitsu'nun gizemli cebi: Fujitsu'nun parmak izi korumalı yeni cebi, hala resmi bir isme sahip değil. Ancak cebin Tegra 3 işlemci, Android 4 ve 13.1MP kamera gibi güçlü özelliklere sahip olacağı biliniyor. Cebin ne zaman çıkacağı da henüz belli değil.

HTC One X: One X'in yapısında bazı kalite sorunları olduğu söylense de genel fikir, onun harika bir cep olduğu yönünde.

LG Optimus 4X HD: Tegra 3 tabanlı Optimus 4X HD, 4.7 inç ekrana ve 720p çözünürlüğe sahip. Cep telefonunun (yurtdışında) Haziran ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Motorola Razr Maxx: Cep, çift çekirdekli 1.2GHz işlemci ve 1GB RAM ile geliyor. Kevlar kasası ve Corning Gorilla Glass ile koruan 4.3 inçlik ekranı, dikkat çeken özellikleri arasında.

Nokia Lumia 900: Nokia'nın üçüncü Windows Phone 7'li cebi yeri yerinden oynatmayabilir, ancak Microsoft'un döşeme arayüzünü sevenler için en iyi seçenek.

Sony Xperia S: 720p çözünürlüğünde 4.3 ekrana ve 12MP kameraya sahip yeni Xperia S, çift çekirdekli bir işlemciye sahip.

Okuyucu Yorumları