Galaxy S3 Mini, bu avantajlarla Avea'da

Samsung'un küçük Galaxy S3'ü, Avea'da bu avantajlı tarifelerle satışa sunuluyor!

Galaxy S3 Mini Avea'da

Avea; Samsung'un güçlü ve kompakt akıllı telefonu Galaxy SIII Mini'yi birbirinden avantajlı 4 ayrı teklifle satışa sunuyor.Avea'nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında müşteriler Galaxy SIII Mini'ye isterlerse, Tarifeye Ek Ödeme teklifi ile ayda 9 TL'den başlayan fiyatlarla, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketli tekliflerden biriyle, isterlerse 1000 dk.+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile ya da 3 ay 250 MB internet hediyeli Peşin teklifi ile sahip olabilecekler.

Galaxy SIII Mini; Galaxy SIII'ün yüksek performansını, kullanım kolaylığını ve doğadan ilham alan tasarımını 4.0 inçlik bir ekrana sahip akıllı cep telefonunda buluşturuyor. Super AMOLED ekran kullanıcılarıyla iyi bir görüntüleme deneyimi sunan akıllı telefonun gelişmiş ses tanıma özelliği S Voice sayesinde kullanıcılar, ses komutları ile tuş kilidini açabiliyor, sevdikleri şarkıları çalabiliyor, sesi açabiliyor ya da kısabiliyor, programlarını düzenleyebiliyor ya da kamerayı açıp fotoğraf çekebiliyor. Jelly Bean işletim sistemli Galaxy SIII Mini'nin Buddy photo share özelliği ise görsellerin fotoğrafta yer alan kişiler ile paylaşılmasına imkan veriyor.

Galaxy SIII Mini'nin göz hareketlerini takip ederek ekran ışığını açık tutan Akıllı Bekletme özelliği, kullanıcıya telefonuna gelen mesajı okurken telefonu kulağına götürerek mesaj atan kişiyi arayabilmeye imkan veren Direkt Arama özelliği vekullanıcıya aldığı cevapsız çağrılar ve mesajlar için uyarı veren Akıllı Uyarı özellikleri bulunuyor.

Okuyucu Yorumları