Galaxy S4'ten yeni bilgiler ve tanıtım tarihi

Galaxy S4'ten yeni bilgiler, neredeyse kesin gibi bir tarih, bir de fotoğraf, bir arada sızdı!

Galaxy S4 tarihi belli oldu!

Galaxy S4'ün tanıtılmasına sayılı günler kala cepten yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu seferki sızıntının kaynağı ise Kore'de bulunan finansal servis şirketi Mirae Asset Group.

Sızan PDF belgesine göre Galaxy S4, 5 inç'lik 1920x1080 çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak. 4 çekirdekli işlemci, 2GB RAM, Android Jelly Bean 4.2 ile gelecek cebin tanıtım tarihi ise belgeye göre Mart. Ancak raporun kaynağının doğrulanamaması nedeniyle bu bilgilere çok fazla güvenmememiz gerekiyor.

Bir başka rapor ise Picasa'da ortaya çıkan bir fotoğrafı kaynak alıyor ve fotoğrafın Galaxy S4 ile çekildiğini iddia ediyor. Bir bilgisayarın kasasının arka tarafının göründüğü fotoğrafın EXIF bilgilerinde Samsung GT-I9505 ile çekildiği görünüyor. Fotoğrafın 2322 x 4128 çözünürlüğünde olması, Galaxy S4'ün 13 megapiksellik kamerasını "doğrular" nitelikte. Ancak EXIF bilgilerini taklit etmek çok kolay olduğundan, bu fotoğrafların gerçekten Galaxy S4 ile çekildiğini doğrulamak zor.

Ve Galaxy S4'ün tanıtım tarihi... Haberimizin ikinci sayfasında...

Ve bir de tarih...

Ve bir de tarih...

Asıl heyecan veren gelişme, Galaxy S4'ün 14 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılacağı oldu. Tabii ki resmi bir tarih değil bu. Ama 14 Mart iddiasını ortaya atan isme bakarsak, neredeyse kesin gibi olduğunu söyleyebiliriz.

Daha önce pek çok telefon için defalarca tarih veren ve kolay kolay yanılmayan Eldar Murtazin, yayınladığı bir tweet ile 14 Mart tarihini ortaya attı. Üstelik tweet'inde sadece bu tarihi vermekle kalmadı, HTC ile de açık açık dalga geçti.

Yayınlanan tweet şu şekilde: "Mart 14 tarihindeki büyük açıklamaya hazır olun. Ve sessiz olun... HTC, HTC One satışları ile yine hayal kırıklığına uğrayacak; 2012 yılında olduğu gibi..."

Bu tweet'in ardından, SamMobile sitesi de aynı tarihi haberlerine taşıdı ve Galaxy S4'ün, bu tarihte, New York'ta yapılacak görkemli bir tanıtımla sahneye çıkacağını duyurdu.

Okuyucu Yorumları