Galaxy S8'in Çıkışı Nisan 2017'ye Sarkmış Olabilir!

Yeni iddialara göre Samsung, hafızalarımızdaki "patlayan telefon" izlerinin silinmesini bekleyebilir ve amiral gemisini biraz geciktirebilir!

Galaxy S8 ertelendi mi?

Amiral gemisi olmayı amaçlayan Galaxy Note 7'nin beklenmedik biçimde patlaması, Samsung'un zor bir 2016'yı geride bırakmasına neden oldu. Yaşananların ardından genel düşünce, Koreli firmanın bir sonraki üst seviye telefonu Galaxy S8'i hızla hazırlayarak, durumu telafi edeceği yönündeydi. Ancak Samsung çoğumuzun beklediği gibi davranmayabilir; en azından bir kaynağa göre.

Naver.com web sitesinin raporuna göre Samsung yöneticileri, New York City'de şirket stratejisini tartışmak üzere bir araya geldiler ve iddialar doğruysa Galaxy S8'in piyasaya sürülmesini Nisan 2017'ye ertelemeye karar verdiler. Bu ertelemenin nedeninin, Samsung'un hafızalardaki patlayan telefon imajının silinmesini beklemek istemesi olduğu düşünülüyor. Bir başka neden, firmanın pazarlama takımına markayı güçlendirmesi için daha fazla zaman tanımak.

Samsung, üst seviye telefonlarını şimdiye kadar hep Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) gösterdi. Ancak 27 Şubat'ta başlayacak olan sergi, bu kez Samsung'un büyük tanıtımından yoksun biçimde tamamlanabilir.

Okuyucu Yorumları