GameX 2012: Oyuncuların kalbi burada attı

Oyuncular dev organizasyona akın etti, "oyunun kitabı" baştan yazıldı! Çok özel kareler içeride...

Oyuncuların kalbi burada attı

Dijital oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden bir tanesi olan Dijital Eğlence Oyun Konferansı ve Fuarı "GameX 2012" değişen formatı ve çok sayıdaki yenilikleriyle ziyaretçi rekoru kırdı. TÜDOF Türkiye Dijital Oyun Federasyonu'nun katkıları ile düzenlenen ve ziyaretçilerin kapısında uzun kuyruklar oluşturduğu GameX 2012 sona erdi. Riot Games, Gametolia, Games Masters, MTC Game, Sobee Studios ve Play Store gibi dijital eğlence dünyasına yön veren firmalar en yeni ürünlerini ilk kez GameX'te oyun tutkunlarının beğenisine sundu.

Joy game'in oyun karakterlerine bürünmüş mankenlerle gerçekleştirdiği lansmanı büyük ilgi görürken, ziyaretçiler oyunları denemek için yerlerde oturarak sıranın gelmesini beklediler. Japon Square Enix firmasının Kurucu ve Onursal Başkanı Yasuhio Fukushima'nın da katılımıyla düzenlenen "GameX Oyun Konferansı"nda Türkiye'deki oyun sektörünün gelişmesi ve üretimin artması için yapılması gerekenler değerlendirildi.

GameX'ten çok özel kareleri galerimizde bulabilirsiniz...

GameX 2012'de, 40 bin USD ödüllü Riot Games League of Legends turnuvasında heyecan zirveye çıkarken, Dijital oyunlar yaratma konusundaki geleneksel GameX video oyunları ödülleri de sahiplerini buldu.

Türkiye'nin en yaygın teknoloji market zinciri Teknosa'nın fuar alanında kurduğu 250 metrekarelik dijital oyun ürünleri mağazası, teknolojik ürünleri özel kampanya fiyatları ile alıcıya ulaştırırken, fuar kapsamında gerçekleşen tüm eventler, konferanslar ve turnuvalar on-line HD olarak GameX TV'den canlı olarak izlendi.

GameX'ten çok özel kareleri galerimizde bulabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları