Gillette ve YouTube güçlerini birleştirdi

Bu önemli işbirliği sayesinde tüm futbolseverlre futbol ile ilgili zengin bir içerik sunulacak!

Zengin futbol içeriği

Gillette, futbola verdiği desteği dünya çapında gerçekleştirdiği yepyeni bir işbirliği ile sürdürüyor. Bu kapsamda Gillette, Google'ın sahibi olduğu dünyanın en popüler çevrim içi video platformu YouTube ile büyük bir işbirliğini hayata geçirdi. Gerçekleşen işbirliği kapsamında kurulan Gillette Futbol Kulübü (youtube.com/gillettefootballclub), dünyanın dört bir ucundaki futbolseverlere, futbol ile ilgili zengin bir içerik sunacak.

İspanya'nın La Liga ve İtalya'nın Serie A gibi dünyanın seçkin futbol liglerinden 50'den fazla futbol kulübünün maç özetlerini, golleri, futbolcular ve takımlar ile ilgili son haberleri bir araya getiren Gillette Futbol Kulübü, aynı zamanda TalkSport ve ESPN gibi spor kanallarının sağladığı özel içerikleri de HD kalitesinde futbolseverlerle buluşturuyor.

Gillette Futbol Kulübü kullanıcıları, oturum açtıklarında favori liglerini ve kulüplerini seçebiliyor ve takımların maç özetlerine, istatistiklere, atılan gollere ve haberlere ücretsiz olarak erişebiliyor. Kanalda aynı zamanda Big Balls Prodüksiyon'un hazırladığı eğlence programları ve eğlendirici oyunlar da yer alıyor.

Gillette Futbol Kulübü kullanıcıları aynı zamanda Squawka tarafından geliştirilen oyuncu performans endeksinden de yararlanabilecek. Bu endeks 2,5 milyondan fazla top hareketini analiz ederek, taraftarlara Avrupa'nın en iyi oyuncuları ve takımlarının çok yönlü istatistiklerini sunuyor. Bu interaktif istatistikler, taraftarlara oyuncular ve takımlar için farklı bir bakış sağlayarak, uzmanlaşma imkanı sunuyor.

Gillette Futbol Kulübü, Gillette'in futbol ile gençlere fırsat eşitliği sağlamaya yönelik sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi "streetfootballworld"e katkı sağlayacak. *Gillette, Gillette Futbol Kulübü'ne yapılan her kayıt için streetfootballworld'e 1 dolar bağışlayarak kullanıcılara futbolun gücüyle dünyadaki genç insanların hayatlarını iyileştirmeye yardım etme imkanı sunacak.

http://www.youtube.com/gillettefootballclub/ üzerinden Gillette Futbol Kulübü'ne ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları