Goodgame'e 3 alanda izleyici ödülü!

Popüler oyunlara imza atan Goodgame Stüdyoları, bu üç alanda İzleyici Ödülü'ne layık görüldü!

Goodgame'i sevindiren başarı

Goodgame Stüdyoları için "En iyi portal", Goodgame Empire için "Best Strategy
Browser MMO" ve Goodgame Big Farm için "Best Casual Browser MMO" kategorilerinde İzleyici Ödülleri'ne layık görüldü.

"MMO of the Year 2013" ödülünün sahibi belli oldu. Dünya çapında 200.000'i aşkın katılımcı çeşitli kategorilerde İzleyici Ödülü için oy kullandı. Hamburg merkezli online oyun geliştiricisi Goodgame Stüdyoları üç alanda İzleyici Ödülü'ne layık görüldü.

Dünyanın en büyük oyun portalı için İzleyici Ödülü Goodgame Stüdyoları'nın İş Geliştirme Müdürü olan Çağlar Eğer; "Üç ödülün her biri için çok mutluyuz ve bizden yana oy kullanan tüm oyunculara teşekkür ederiz", dedi. "Özellikle portalımızın layık görüldüğü İzleyici Ödülü doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Şu anda aynı şekilde ödüllendirilen Goodgame Empire veya Goodgame Big Farm gibi oyunlarla 113 milyon oyuncuya ulaşmış bulunmaktayız. Özverili ekibimiz ve oyuncularımız olmasaydı bu üçlü başarıyı elde etmemiz mümkün olmazdı".

Burada portalın ve ödüllendirilen iki oyunun belirleyici olduğu muhakkaktır: Sadece geçen yıl itibarıyla Goodgame Stüdyolarına kayıtlı oyuncu sayısında 50 milyonluk bir artış sağlanmıştır. Goodgame Stüdyoları 2013 yılı Ocak ayında da 6 milyondan fazla yeni kayda ulaşmıştır. Bu pozitif yönelim Amazon'un internet istatistikleri alanında faaliyet gösteren alt kuruluşu olan Alexa'nın Traffic Rank adresindeki sıralamadan da görülebilir. Dünyanın en çok ziyaret edilen web sayfaları listesinde goodgamestudios.com en iyi 350'nin arasında yer almaktadır. Günlük İnternet kullanıcılarının neredeyse yüzde 0,5'i bu sayfayı ziyaret etmekte ve böylece onu dünyanın en büyük oyun portalı yapmaktadır. Goodgame Empire ve Goodgame Big Farm için de İzleyici Ödülleri En sevilen strateji oyunu Goodgame Empire 25 milyonun üzerinde sanal şato lordunu büyülemiş bulunmakta ve çiftlik simülasyon oyunu Goodgame Big Farm hızlı bir yükseliş göstermektedir:

Oyun start aldıktan yaklaşık dört ay sonra 5,5 milyon çiftçi çiftliklerini yönetmeye başlamıştır bile. Henüz altı haftanın sonunda 1.000.000 kayıt sayısı aşılmıştır.

Okuyucu Yorumları