Google, Android 4.2.2'yi test ediyor

Herkes Android 5.0'ı beklerken; bakın Google hangi Android için uğraşıyor...

Yeni Android geliyor!

Yeni ortaya çıkan raporlar, Google'ın Android 4.2.2 güncellemesini tamamlamak ve Nexus cihazlarına yayınlamak üzere olduğunu söylüyor.

Android'in bir sonraki büyük güncellemesi olacak Key Lime Pie (Android 5.0), gizliliğini korumaya devam ediyor. Ancak International Business Times'ın ismini açıklamadığı kaynaklarına göre Google mühendisleri, Android 4.2.2 güncellemesini Nexus 7, Nexus 4 ve Nexus 10'da denemeye başladı bile. Küçük çaplı yenilikler sunması beklenen Android 4.2.2'de birkaç güvenlik geliştirmesi ve hata onarımı yer alması bekleniyor.

Android 4.2.2'nin bu ayın ortalarında veya önümüzdeki ay Nexus'lara gelmesi muhtemel. Güncellemenin diğer cep ve tabletlere bu kadar hızlı gelmeyeceğini tahmin etmek ise zor değil. Android 4.1 ve 4.2 sürümlerini içinde barındıran "Jelly Bean" sürümleri, şu an tüm Android'li etkin cihazların yüzde 10'unda kullanılıyor.

Bir sonraki büyük Android güncellemesi Key Lime Pie'ın ise ilkbahar aylarında (veya Mart - Haziran ayları arasında) ortaya çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları