Google Now sonunda Chrome Canary'ye geldi

Chrome'un bir sonraki sürümü, uzun zamandır beklenen bu özellikle birlikte gelecek!

Yeni Chrome'la o da gelecek!

Bir yıldan uzun süredir PC'lere gelmesi beklenen Google Now, sonunda Chrome'un "deneysel" alpha yapılarında kendini gösterdi.

Dijital yardımcı, Windows ve Mac için yayınlanan en son Chrome Canary yapılarında denenebiliyor. Google Now'u etkinleştirmek için önce Google hesabınıza oturum açtığınızdan emin olun. Ardından adres çubuğuna chrome://flags/#enable-google-now adresini kopyalayıp yapıştırın ve Enter'a basın. Açılan sayfada sarı renkle vurgulanan "Google Now Mac, Windows, Chrome OS" başlığının altında "Etkin" seçeneğini seçin. Şimdi sayfanın en altına kaydırın ve "Şimdi Yeniden Başlat" düğmesine basarak Chrome'u baştan başlatın.

Bu işlemin ardından Google Now'u görebilmek için görev çubuğundaki sistem bölümünde Chrome uyarıları simgesine tıklamanız gerekiyor. Bunu yaptığınızda Google Now kartları sağ alt köşede görünür hale geliyor. Google Now kartları Chrome'dan bağımsız olarak çalıştığından, web tarayıcınız kapalıyken bile onları kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bununla birlikte telefonda sunulan kart sayısına göre masaüstünde daha az karta sahipsiniz. Hizmeti kullanabilmeniz için Android veya iOS'ta da Google Now'u kullanıyor olmanız gerekiyor.

http://www.chip.com.tr/blog/selcuk/google-now-turkiye-de-nasil-kullanilir_8258.html

Okuyucu Yorumları