Google’dan, Chrome’da uzantı kullananları sevindirecek yenilik

Yapılan yeni bir keşif, Google’ın Chrome uzantılarını kullananları fazlasıyla rahatlatacak önemli bir yenilik için çalıştığını gösteriyor.

Chrome’da uzantı kullananları sevindirecek yenilik

Google'ın Chrome tarayıcısı, yakında birden çok uzantı kullananlar için gerçekten akıllı bir özellik sunabilir: Herhangi bir site için tüm uzantıları tek bir tıklamayla kapatabilme imkanı...

Leopeva64 hesabından atılan bir tweet, Chrome Canary'de artık tek bir tıklama ile tüm uzantıları aynı anda devre dışı bırakmanın mümkün olduğunu gösteriyor.

Bu özellik şu anda belirli bir sitede uzantılara izin verilip verilmeyeceğini veya engellenip engellenmediğini seçmek için bir düğmeyi içeriyor. Böylece, tek bir tıklama ile tüm uzantıları engellemeyi seçebileceksiniz.

Uzantıları bu düğme yardımıyla engellemeyi (veya izin vermeyi) seçtikten sonra web sitesini yeniden yüklemeniz gerekiyor ve Google, görünüşe göre bu sırada bir onay bildirimi gösterecek.

Umarız bu değişikliği, kullanışlılığını da göz önüne aldığımızda, çok fazla beklemeden Chrome'un kararlı sürümünde görebiliriz.