Güçlü bas ve modern tasarım

Logitech'in güçlü baslarıyla dikkat çeken yeni hoparlörü, tasarımıyla da hoşunuza gidecek!

Güçlü bas ve modern tasarım

Logitech, ses sistemleri yelpazesine yeni bir ürün daha ekledi; Logitech Speaker System Z553. Logitech Speaker System Z553, kristal berraklığındaki akustiği ve güçlü basının yanı sıra modern tasarımıyla da dikkat çekiyor.

İki uydusu ve ses bozulmalarını engelleyen subwoofer'ı ile 40 watt'lık güç sunan Logitech Speaker System Z553, RCA jakı ve iki adet 3,5mm yardımcı girişi ile PC'den Mac'e, müzik çalardan DVD çalara, TV'den oyun konsollarına ve akıllı telefona kadar üç cihaza aynı anda bağlanabilmenizi sağlıyor. Logitech Z553'ün ayrıca ayrıca ses ve bas kontrolü için bir kontrol podu da bulunuyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, Logitech Speaker System Z553 ile ilgili değerlendirmesinde,"Hoparlörlerinde şıklığı ve işlevselliği bir arada arayanlar ve küçük alanlardaki ses deneyimlerine farklı bir boyut getirmek isteyenler için Logitech Speaker System Z553 harika bir tercih. Şık tasarımı, mükemmel sesi ve çoklu bağlantı ayarları sayesinde yeni 2.1 ses sistemi evde kullanım için ideal" dedi.

Logitech Speaker System Z553, kompakt ve çok yönlü tasarımı sayesinde hoparlör kurulumunuzun görünümünü ve sesini istediğiniz şekilde ayarlamanıza imkan sağlıyor. Aşağı yukarı oynatılabilen veya duvara monte edilebilen ayarlanabilir metal ayaklar üzerindeki uyduları tercihinize göre ayarlayabilir, iki metre uzunluğundaki kabloları ile ürünü dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları