Her Şey Dahil Vodafone Pasaport tanıtıldı

Vodafone'un abonelerine önemli bir kolaylık sağlayacak yeni hizmetini önce bizden öğrenin!

Fatura şokuna son

Vodafone Türkiye, abonelerinin yurtdışında rahatça, fatura şoku kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerini rahatça sürdürebilecekleri yeni hizmeti Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'u tanıttı.

Gelirler bakımından dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, faaliyette bulunduğu 70'e yakın ülkeden aldığı global güçle yurtdışı dolaşım alanında yenilikçiliğini sürdürüyor.

Vodafone Türkiye, bu güçle 2010 yılında tüm uluslararası dolaşım tekliflerini Kırmızı Pasaport altında toplamıştı. Kırmızı Pasaport sunduğu avantajlarla son bir yılda abonelerine 100 Milyon TL'ye yakın tasarruf sağladı. Abonelerine sürekli daha iyi ve kaliteli hizmet sunma gayretiyle çalışmalarına devam eden ve iddialı yurtdışı dolaşım açılımları yapan Vodafone, Türkiye'de bir ilki sunuyor.

Yurtdışında ses iletişiminin yanında mesajlaşma ve mobil interneti de Türkiye fiyatlarına indirerek, yurtiçi-yurtdışı farkını ortadan kaldıran Her Şey Dahil Vodafone Pasaport ile Vodafone'lular, tarifelerindeki her yöne dakikalarla Türkiye'yi ve bulundukları herhangi bir Vodafone ülkesindeki tanıdıklarını gönül rahatlığıyla arayıp aranabilecek, yurtiçi avantajlarıyla mesajlaşacak. Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'tan yararlanan Vodafone Türkiye aboneleri, yurtdışında günlük 9,90 TL'ye, Türkiye tarifelerindeki her yöne dakikaların ve SMS'lerin tamamını ve günlük 25 MB'a kadar kadar mobil interneti kullanabilecekler. Üstelik tarifelerinin üstüne çıkan dakika, SMS ve data kullanımında da yurtiçi fiyatları üzerinden ücretlendirilecekler.

Vodafone Türkiye'nin yurtdışına seyahat eden abonelerinin ihtiyaç ve beklentilerini yakından izleyerek, faturalı ve faturasız olmak üzere iki seçenek ile pazara sunduğu Her Şey Dahil Vodafone Pasaport, abonelere 21 Vodafone ülkesindetarifelerindeki her yöne dakikaları, SMS'leri ve interneti gönül rahatlığıyla kullanma avantajı sağlıyor.

Mobil iletişim teknolojilerindeki global gücü ile avantajlı yurtdışı tekliflerini sunan Vodafone Türkiye, 2010 yılında tüm uluslarası dolaşım tekliflerini Kırmızı Pasaport altında toplamıştı. Kırmızı Pasaport sunduğu benzersiz avantajlarla son bir yılda abonelerine 100 Milyon TL'ye yakın tasarruf sağladı. İçeriği zenginleşen yeni Her Şey Dahil Vodafone Pasaport ile Vodafone Türkiye, abonelerine daha yüksek oranda tasarruf sağlamayı hedefliyor.

Kırmızı Pasaport'un sunduğu avantajlar ve fazlası

Kırmızı Pasaport'un sunduğu avantajlar ve fazlası

Gökhan Öğüt: "2010 yılında sunduğumuz Kırmızı Pasaport ile yurtdışına çıkan abonelerimiz 2 kat daha fazla konuştular"

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yurtdışına çıkan abonelerin kullanım alışkanlıkları incelendiğinde ses iletişiminin yanında SMS ve mobil internete yönelik de ciddi bir ihtiyaç olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

"Mobil iletişim teknolojileri alanında sunduğumuz tüm çözümlerde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına odaklanıyoruz. Global gücümüzle 2010 yılında, Türkiye'de bir "ilk"e imza atarak Kırmızı Pasaport'u hayata geçirmiştik. Bu çatı altında sunduğumuz avantajlar sayesinde, abonelerimize bir yurtdışı seyahatinde 10 bin TL'ye varan tutarlarda tasarruf ettirdiğimiz örneklerle karşılaştık. Öyle ki abonelerimiz iletişim masraflarından sağladıkları tasarrufla uçak biletlerini ya da konaklamalarını bile karşılayabilirler. Yurtdışında sesli arama kullanımında ciddi bir artış meydana geldi; Kırmızı Pasaport ile yurtdışına çıkan abonelerimiz yaklaşık 2 kat daha fazla arama yaptılar. Şimdi, Her Şey Dahil Vodafone Pasaport seçeneğini hayata geçiriyor ve bu hizmetimizi daha da ileriye götürüyoruz. Internet günlük yaşantımızın vazgeçilmezlerinden biri olarak yerini sağlamlaştırdıkça, mobil internet kullanımı ve veri aktarımı da yurtdışı iletişim masraflarının bir parçası haline geliyor. Biz, Pasaport Her Şey Dahil ile abonelerimize yurtdışında internet kullanımı da dahil tüm iletişim ihtiyaçlarını kendi tarifeleri üzerinden karşılama imkanı sunuyoruz. Müşterilerimize benzersiz bir deneyim yaşatma kararlılığımızın en yeni ifadesi olan Her Şey Dahil Vodafone Pasaport ile abonelerimiz için yurtdışında her anlamda özgür iletişim devrini başlatmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz"

Akıllı Ücretlendirme Altyapısı, yurtdışı kullanımını otomatik algılıyor

Her Şey Dahil Vodafone Pasaport, yine yurtdışı iletişiminde Türkiye'de bir ilk olan "Akıllı Ücretlendirme Altyapısı" sayesinde abonelerin yurtdışı kullanımını otomatik algılayarak günlük 9,90 TL olarak ücretlendiriyor. Böylelikle, abonelerin Türkiye'deyken yurtdışına çıkmadıkları aylarda ya da yurtdışında olup kullanım yapmadıkları günlerde herhangi bir ödeme yapmalarına gerek kalmıyor.

Vodafone aboneleri, Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'tan, HERSEYDAHIL yazıp, 7048'e SMS göndererek ya da sesli yanıt sistemi ile My Vodafone, Vodafone Cep Merkezleri ve Vodafone Müşteri Hizmetleri aracılığıyla paket satın almak suretiyle anında yararlanmaya başlayabilecekler.

Her Şey Dahil Vodafone KPasaport ile yurtdışına çıkan Vodafone aboneleri Müşteri Hizmetleri'nden destek almak istediklerinde de KIRMIZI yazıp +905427048000'a mesaj atarak, hiçbir ücret ödemeden Vodafone Müşteri Hizmetleri tarafından anında aranacaklar.

Faturasız aboneler de Her Şey Dahil Vodafone Pasaport ile günlük 9,90 TL ödeyerek 20 dakika konuşma, 20 SMS gönderimi ve 2 MB internet kullanımı imkanına kavuşuyor.

Okuyucu Yorumları