Hibrit Çalışma Hayatını Kolaylaştıracak Yeni Philips Monitörü Piyasaya Çıkıyor

Philips monitörlerinin kapsamlı portföyüne katılan, video görüşmelerinin yeni standartlarını karşılayacak yeni bir model var: Philips 34E1C5600HE.

Uzaktan çalışmaya yeni monitör desteği

Philips monitörleri arasına katılan yeni 34E1C5600HE modeli, hibrit çalışma tarzından kaynaklanan belli bazı gereksinimleri ve zorlukları karşılamak için tasarlandı ve kullanıcıların ofisten olduğu kadar evden de üretken olabilmelerini sağlıyor. Özellikleri ve yapabildikleri açısından bir hayli zengin olan Philips 34E1C5600HE, uzaktan çalışma ortamının gerektirdiği her şeyi ve daha fazlasını, üstelik tek bir şık ve çekici pakette sunuyor.

Kilit özellikler

• Geniş görüntüleme açılarına sahip göz alıcı görüntüler için 34 inçlik (86.36 cm) VA LCD teknolojisi
• Üstün kesinlik için CrystalClear UltraWide Quad HD (3440 x 1440) çözünürlük
• Sezgisel, tek kablolu bağlantılar için USB tip C teknolojisi
• Optimal işbirliği için gürültü giderici mikrofonlu, entegre 5MP webcam
• Zengin multimedya için dahili stereo hoparlörler
• Uğraştırmayan, çoklu cihaz bağlantısı için MultiView
• Gözleri yormayan bir izleme için LowBlue modu ve Flicker-free teknolojisi

MMD Monitörleri & Ekranları Avrupa Kıdemli Ürün Müdürü Carlos Sanchez şunu söyledi: “Philips 34E1C5600HE monitörü, ideal bir evden çalışma çözümü. Günümüz çalışanlarının bu yeni çalışma gerçekliğinde ihtiyaç duydukları görüntü kalitesi, işbirliği, güvenlik, bağlantı ya da rahatlık gibi gerekliliklerin hepsine sahip.”

Uzaktan çalışma üretkenliği için her şeyi sunan tek elden bir çözüm

Philips 34E1C5600HE, fotoğrafçılık ve CAD-CAM gibi grafik odaklı alanlardan, muhasebe ve finans gibi rakam odaklı alanlara kadar bütün mesleklere yönelik özelliklere sahip. Bu monitör, 34 inç yüksek performanslı paneli, CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 çözünürlüğü ve Ultra Wide-Color teknolojisi ile, sıra dışı bir canlılıkta ve doyurucu bir görsel deneyim sağlıyor. 178°/178° geniş görüntüleme açılarının cömert 21:9 formatı ile birleşmesi, yan yana karşılaştırmalar, büyük hesap tabloları ve iş arkadaşları ile rahat bir işbirliği için geniş bir alana sahip, bu da daha fazla üretkenlik anlamına geliyor.

Philips 34E1C5600HE görsel performansının ötesinde, evden çalışan profesyonellerin odağını ve üretkenliklerini desteklemek için onlara rahat, akıllı özellikler sunuyor. Örneğin, video konferanslar uzaktan çalışmanın ana dayanağı ve bu monitör de kullanıcıların aradığı kaliteyi, güvenilirliği ve güvenliği sunuyor. Windows Hello sertifikalı dahili bir 5MP web kamerası yüksek kalitede görüntüler sunuyor. Gürültü giderici bir mikrofon ve 5 W entegre hoparlörler ise net bir iletişim ve optimal etkileşim sunuyor. İçinizin daha da rahat etmesi için ise, kameranın fiziksel anahtarı monitör kullanımda değilken kullanıcı gizliliğini koruyor.

Günümüz çalışma ortamında, nerede olursa olsun, esnek bağlantı olmazsa olmaz. Philips 34E1C5600HE çoklu görev yürütenler için bir dizi rahat özelliğe de sahip. Örneğin, MultiView teknolojisi kullanıcıların eş zamanlı olarak birkaç cihaz ile çalışabilmesini sağlıyor, bir yandan da güç teminine sahip bir USB-C konektörü tek seferde hem yüksek hızlı veri iletimi hem de zamandan tasarruf ettiren şarj etme için kolay, tek kablolu bir çözüm de sunuyor.

Bütün bu özelliklere ek olarak, Philips 34E1C5600HE kullanıcılarının içleri, göz dostu LowBlue Modu ve FlickerFree teknolojisi sayesinde ve duruş dostu ayak yüksekliği ve eğme ayarı ile de, fiziksel rahatlıklarının önemsendiği konusunda rahat olabilir.

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış

Philips 34E1C5600HE modeli, temmuz ayından itibaren 669 USD fiyatından satışa sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.