HONOR, ünlü Fransız eskrimcisi ile yaptığı iş birliği ile Magic6 Pro’da bulunan yeni kamera sistemini tanıttı

Ünlü Fransız eskrimcisi Cécilia Berder ile bir iş birliği gerçekleştiren HONOR, yeni akıllı telefonu Magic6 Pro’da bulunan kamera sisteminin tanıtımını gerçekleştirdi.

HONOR, Magic6 Pro’da bulunan yeni kamera sistemini ünlü eskrimci Cécilia Berder ile tanıttı

Çinli teknoloji devi HONOR, ünlü Fransız eskrimcisi Cécilia Berder ile bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurarak, yakında piyasaya sürülecek HONOR Magic6 Pro modelinde bulunan yeni kamera sistemini tanıttı.

HONOR, yeni kamera sisteminin, hızlı hareket eden nesneleri etkili bir şekilde kaydetmeye ve hareket bulanıklığını azaltmaya yardımcı olan özelliklere sahip olduğunu, bu sayede spor, vahşi yaşam ve aksiyon fotoğrafçılığında avantajlar sağladığını iddia ediyor. Ayrıca HONOR Falcon Kamera Sistemi'nin otomatik odaklama mekanizmasına SMA motorunu dahil etmesiyle birlikte donanımın odak hızının artırıldığı belirtiliyor.

Bununla birlikte HONOR Falcon Kamera Sistemi'nin, yapay zekayı eğitmek için 10 farklı senaryoyu kapsayan 8.000.000 görüntüden oluşan geniş bir eğitim veri seti kullandığı söyleniyor.

HONOR, ünlü Fransız eskrimcisi Cécilia Berder ile yaptığı iş birliği ile Magic6 Pro'nun eskrim sporundaki hızlı hamleleri nasıl otomatik olarak yakaladığını göstermek amacıyla birçok fotoğraf karesi paylaştı.

Yeni HONOR Magic6 Pro serisi 25 Şubat’ta Dünya Mobil Kongresi MWC’de tanıtılacak.