HTC Desire Eye için çok özel test!

HTC'nin yeni selfie telefonu Desire Eye ile çok özel bir test gerçekleştirdik...

HTC Desire Eye özel testte!

Aslında her şey cep telefonlarına kameranın entegre edilmesiyle başladı... İşte böyle başlıyor HTC Desire Eye'ın hikâyesi. Dâhil edilen kameralar ile birer göz kazanan cep telefonları, eskiden yalnızca "kulağımızken", artık hem gözümüz hem kulağımız. Bugün elimizdeki HTC'nin yeni cep telefonu Desire Eye, yüksek çözünürlüklü 13 megapiksel özçekimler, arka kamera ile çekilen kaliteli fotoğraflar ve HTC Akıllı Göz ile olağanüstü hikâyeler yaratıyor. Hayatınız, sizin hikâyeniz. HTC Desire Eye ile daha fazla paylaşın, daha yaratıcı olun ve hep daha fazlasını deneyimleyin.

Çift renkli tasarım

Çift renkli tasarım

Cesur ve renkli bir tasarıma sahip olan Desire Eye; pürüzsüz kıvrımlara, şık bir yüzeye ve her tarz ile uyumlu çift renkli tasarımı yansıtıyor. Erkekler için cesur, hanımlar için eğlenceli ve her iki taraf için de renkli yapısıyla oldukça çekici duruyor.

Özel kameralar

Desire Eye'ın en dikkat çeken kısmı elbette 13 MP ön ve arka kameraları. Çift LED flaşlı 13 MP ön ve yine çift LED flaşlı 13 MP arka kamerasıyla, her iki taraftan da her ışıkta kusursuz görünen fotoğraflar çekebilirsiniz. Desire Eye, her iki yüzünde bulunan bu "akıllı" çift LED flaşları ile her an her yerde en güzel kareyi yakalayabilmenizi sağlıyor.

Harika özçekimler

Desire Eye'ın 13 MP'lik akıllı çift LED flaşlı ön kamerasını kullanarak birbirinden güzel özçekimler elde edebileceğiniz gibi, arkadaşlarınızla birlikte grup çekimleri de yapabilirsiniz. Geniş açılı objektifi ile herkesi ve çevrenizdekileri aynı kare içine sığdırabilen Desire Eye, böylece artık tek kareye daha fazla arkadaş, daha fazla alan ve dolayısı ile daha fazla "hayat" sığdırmanıza imkân tanıyor ve hatta daha fazlasını hayal gücünüze bırakıyor.

Net görüntülü görüşmeler

13 MP akıllı çift LED flaşlı ön kamerayı kullanarak özçekimden daha fazlasını yapabilir; buna görüntülü sohbetleri de dâhil edebilirsiniz. Işık koşullarını düşünen HTC uzmanları, çift LED flaşlı kamera ile loş ışıkta dahi net görüntülü görüşmeler yapabilmenizi sağlıyor.

Akıllı göz deneyimi

Akıllı göz deneyimi

HTC Desire Eye'ın arka kamerası ise hem bir dijital fotoğraf makinesi hem bir video kamerayı yanınızda taşıma zahmetinden kurtaracak nitelikte. Tıpkı ön kamera gibi 13 MP ve akıllı çift LED flaşlı olan arka kamera, gezgin fotoğrafçılar için uygun yapıda. Farklı kamera modlarıyla birbirinden güzel kareler yakalayabilir, panoramik manzara fotoğrafları çekebilir, HDR kalitesiyle tanışabilir ve hatta Zoe ile çektiğiniz videolardan hatıralarınızı canlandıracak ölçüde olağanüstü hikâyeler yaratabilirsiniz.

Desire Eye'ın ön ve arka kamera kullanımını doruğa ulaştıran yegâne özellik ise HTC Akıllı Göz. Adeta dünyayı yepyeni şekillerde kayda geçiren HTC Akıllı Göz ile her iki kamerayı kullanarak aynı anda fotoğraf çekmek, her gün başka biri olarak arkadaşlarınıza "merhaba" demek, görüntülü görüşmelerde çevrenizdekileri tek bir çekim içine toplamak ve daha fazlası mümkün. Üstelik Akıllı Göz ile otomatik ve hatta sesinizle selfie çekmek de öyle.

Bölünmüş çekim özelliği

HTC Akıllı Göz'ün sunduğu Bölünmüş Çekim özelliğiyle fotoğraflarınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz. Tek bir deneyimi, iki farklı kamera açısıyla yansıtabilmenizi sağlayan Bölünmüş Çekim özelliği, ön ve arka kamerayla aynı anda çekim yapmanıza olanak tanıyor. Böylece bir yanda arkadaşlarınıza çevrenizde olup bitenleri gösterebilir, diğer yanda manzaraya dâhil olabilirsiniz.

Kullanımı tamamen hayal gücünüze bağlı olarak gelişim gösteren Bölünmüş Çekim özelliğinin yanında, Yüz Birleştirme ile de her gün başka biri olabilirsiniz. Yüz Birleştirme ile yüzünüzü sevdiğiniz ünlü kişi ile harmanlayarak yaratacağınız yeni fotoğraflar, eminiz arkadaşlarınız tarafından çok beğenilecek. HTC Akıllı Göz'in bir diğer özelliği olan Yüz Takibi ise sizi öne çıkartacak bir özellik. Bu özellik sayesinde görüntülü sohbetler sırasında hareket halinde olsanız bile görüntünün merkezinde siz olacaksınız.

Güçlü özellikler

Güçlü özellikler

Desire Eye, teknik kadro bakımından çok güçlü bir cep telefonu. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemciyi kalbinde taşıyan Desire Eye, tam 2 GB kapasitesinde RAM'in de sahibi. Böylece güçlü oyunlardan, ofis uygulamalarına kadar kullanıcıların hem iş hem eğlence ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. 5.2 inç boyutunda geniş ve Full HD çözünürlüğündeki ekranıyla da yüksek görüntü sunan telefon, 4G, NFC ve DLNA gibi yenilikçi kablosuz teknolojileri de içeriyor. Desire Eye, Android işletim sistemine adeta hayat veren HTC Sense yüzüyle de en stabil Android deneyimini sunuyor.

Su geçirmez

Tüm başarılı özelliklerinin yanında Desire Eye suya karşı da tam korumalı. HTC uzmanları tarafından 30 dakika boyunca 1 metre su altında kalmaya karşı dayanıklı yapıda tasarlanan Desire Eye, IPX7 sertifikasına sahip. Böylece Desire Eye'ın elinizden kayıp lavaboya veya küvete düşmesi ve yine üzerine sıvı dökülmesi sizi endişelendirmesin. Hatta Desire Eye ile havuza girebilir, HTC Akıllı Göz deneyimi ile fotoğraf ve video keyfini havuza da taşıyabilirsiniz. Su altında çekim yapmak Desire Eye ile çok kolay. Özel kamera tuşu bunun için var.

Muhteşem bir deneyim

HTC, Desire Eye ile muhteşem bir deneyim sunuyor. Renkli tasarımı ile tarzınızı gösterebileceğiniz, HTC Akıllı Göz ile âna farklı şekillerde dokunabileceğiniz ve en önemlisi arzularınızı canlandırabileceğiniz bir deneyim.