HTC M7 de "One" rüzgarına kapılacak

HTC'nin M7 kod adıyla bilinen yeni amiral gemisinin gerçek ismi ve hatta ilk resmi... İçeride!

HTC canavarı ortaya çıkıyor!

HTC'nin merakla beklenen M7 kod adlı telefonunun çıkış tarihi yaklaştıkça, hakkındaki detaylar da hızla ortaya çıkıyor. Daha önce fiyat, tasarım ve donanım özellikleri defalarca sızan telefonun adının ne olacağı ise hala belirsiz. 19 Şubat'ta lansmanı yapılacak HTC M7'nin ismi, son iddialara göre "HTC One" olacak.

"HTC M7, piyasaya HTC One ismiyle geliyor." Sızıntı konusunda başarılı bir üne sahip olan EvLeaks'in geçtiğimiz günlerde attığı bu tweet, HTC'nin büyük ihtimalle yoluna "One" kod adıyla çıkacağına işaret ediyor. One serisinde One X ve One S gibi iddialı telefonları bulunan HTC, bu hamlesiyle M7'yi basitçe seriye dahil etmektense, onu doğrudan "One"ın amiral gemisi yapmayı planlıyor.

Daha önce defalarca sızmasına rağmen hatırlatacak olursak; HTC M7 veya HTC One 4.7 inç boyutunda full HD ve 1080p görüntü kalitesine sahip ekran, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi, HTC Sence arayüzü, 4 çekirdekli 1.7GHz Qualcomm işlemci ve 2GB RAM gibi özelliklerle piyasaya çıkacak. İnternete sızan ve yanda gördüğünüz resmin de, telefonun ilk basın resmi olduğu söyleniyor. Bakalım en sonunda karşımıza gerçekten adı HTC One olan ve bu resimdekine banzeyen bir telefon bulacak mıyız?

Okuyucu Yorumları