HTC One S Vodafone ile Türkiye'de

HTC'nin çift çekirdekli yeni Android cebi One S, Vodafone ile Türkiye'de satışa sunuldu

HTC One S Türkiye'de

Bodrum'da 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda 7.si gerçekleşen Famous Cup Yelken Yarışları'nda, HTC One S akıllı telefon tanıtıldı. 1.7 GHz çift çekirdek işlemcili akıllı telefon HTC One S, Vodafone Red'in sağladığı avantajlarla satışa sunuldu.

Türkiye'de Vodafone tarafından satışa sunulan "HTC One S" akıllı telefonun lansmanı, 23-24 Haziran tarihlerinde düzenlenen Vodafone Red ve HTC sponsorluğundaki Bodrum Famous Cup Yelken Yarışları kapsamında gerçekleşti. HTC One S, tüm mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılayan Vodafone Red tarifelerinde 24 ay kalma sözü veren abonelere, aylık 39 TL'den başlayan ek ödemelerle satılacak.

Sadece yelkenler değil, ünlüler de HTC One S ile çektikleri fotoğraflarla yarıştı

Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda gerçekleşen Famous Cup Yelken Yarışları kapsamında bir de fotoğraf yarışması düzenlendi. Yelken ekiplerinde yer alan Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nejat İşler, Bade İşçil, Erkan Can, Esra ve Kaya Akkaya, Sarp Akkaya, Yeliz Öney, Fatih Erkoç, Ercan Mehmet Erdem, Güven Murat Akpınar, Emrah Serbes, Pascal Nouma, Fırat Çelik, Uluç Bayraktar, Berkan Sal, Berke Üzrek, Serenay Sarıkaya, Ayten Soykök, Elif Ece Uzun, Mehmet Aslantuğ, Beril Kayar, Didem Erol, Zafer Algöz, Dilara Gönder, Ozan Güvan, Rıza Kocaoğlu, Zeynep Beşerler gibi ünlü isimler, gelişmiş kamera özellikleriyle gözdolduran HTC One S ile çektikleri fotoğraflarla yarışmaya katıldı. HTC One S ile çekilen toplam 1.500 fotoğraf arasından en güzel yarışma görüntüsünü yakalayan oyuncu Özge Özpirinçci ve İzmir Yelken Akademisi Teknesi ekibi Vodafone Red ayrıcalıklarıyla HTC One S'in sahibi oldu.

Kampanyalar ve fiyat

Kampanyalar ve fiyat

HTC One S Vodafone Red ayrıcalıklarıyla, Red tarifelerine aylık 39 TL'den başlayan avantajlı ek ödemelerle kampanyalı olarak satılıyor.

Okuyucu Yorumları