HTC One X'in varisi olacak

Teknoloji devleri yeni yıla yeni cihazlarıyla girmeye hazırlanırken; HTC de boş durmuyor!

Yeni HTC göründü!

HTC'nin büyük beğeni toplayan One X serisine bir yenisi daha ekleniyor. "M7" kod adyla çıkması beklenen akıllı telefon, teknolojik anlamda One X kadar olmasa da, birçok yeniliği de beraberinde getirecek.

4,7 inç full HD ekranıyla boy göstereceği konuşulan M7'nin, 468 piksel yoğunluğuna (ppi) sahip olması bekleniyor. Bu da cihazın iPhone 5'ten yüzde 40 oranında daha keskin görüntü sunacağı anlamına geliyor. M7 aynı zamanda 1,7GHz dört çekirdekli Snapdragon işlemcisi sayesinde, selefi One X'ten daha hızlı olacak.

M7'nin öne çıkan diğer özellikleri arasında 2GB RAM, 32GB dahili bellek ve 2300mAH pil bulunuyor. Bunun yanında cihaz büyük ihtimalle Jelly Bean'le piyasaya sürülecek.

Devamı, haberimizin ikinci sayfasında...

Güçlü ışık ve kamera özellikleri

Güçlü ışık ve kamera özellikleri

M7 sahip olduğu ışık ve kamera özellikleriyle, fotoğraf düşkünlerini de bir hayli tatmin edeceğe benziyor. Zira cihazın bir adet 13 megapiksel görüntü sensörü ve f/2.0 lense sahip arka kamerası ile birlikte bir adet de 2 megapiksellik ön kamerası var. Ayrıca iki kamera da 1080p video çekme özelliğine sahip. "Cinesensor" denilen yeni görüntü sensörünün, super slow-motion ve HDR video çekme gibi kabiliyetleri de mevcut.

Tüm bu görsel özelliklerin yanında, M7 kaliteli ses özellikleriyle de dikkat çekiyor. Cihazın hoparlörleri Dr. Dre markalı Beats tarafından tasarlanmış. Ayrıca "Clear Words" teknolojisi sayesinde, M7'de yapılan telefon konuşmaları daha net duyulur hale gelmiş.

M7, LTE bağlantısının yanı sıra, şu anki 802.11n WLAN wireless teknolojisinden 3 kat daha hızlı olduğu söylenen Wi-Fi 802.11ac bağlantısı da sunacak.

M7'nin fiyatı ve çıkış tarihine dair şimdilik bir bilgi yok. Ancak cihazın büyük ihtimalle CES 2013 veya en geç MWC 2013'e yetiştirilmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları