HTC Vive ve Monster Notebook'dan VR Daveti

HTC Vive ve Monster Notebook, VR deneyimini oyun tutkunlarının ayağına götürüyor!

HTC ve Monster'dan VR daveti

Sanal Gerçeklik (VR) başlıklarıyla oyun severlere benzersiz bir deneyim ve eğlence sunan HTC Vive, VR deneyimini Monster Roadshow ile oyun tutkunlarının ayağına getiriyor. 12 Eylül'e kadar İstanbul, Ankara, Çeşme ve İzmir'de 8 farklı mekanda düzenlenecek roadshow ile katılımcılar HTC Vive Pro ürünlerini deneyimleyecek ve Beat Saber yarışmasıyla eğlenirken sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

VR'ın oyun sektörüne yeni bir alan açtığını ifade eden HTC Türkiye Ülke Müdürü Batuhan Başal, "Vive VR başlıklarını denemeden, sunduğu keyfi ve ayrıcalığı anlamak imkansız çünkü VR başlıklarıyla oyun içinde bir karakter olduğunuza inanarak, oyunun tüm heyecanını hissederek oynamanın verdiği hazzı yaşıyorsunuz. Monster Notebook ile işbirliğine gittiğimiz bu etkinlik serisi ile sanal ve gerçek arasındaki sınırı neredeyse kaldıran benzersiz VR deneyimini oyun severlerin ayağına götürüyoruz," dedi.

Forum İstanbul, Cevahir AVM, Ankara ANKAmall, KentPark, C¸es¸me ve İzmir Enternasyonel Fuarı'nda gerçekleşecek Roadshow'un son durağı 12-15 Eylül'de İzmir'de gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin e-spor alanında en büyük turnuvalarından Intel® ESL Türkiye Şampiyonası olacak. Burada kurulacak özel GreenBox çadırlarında HTC Vive, Beat Saber ile birlikte farklı VR oyun deneyimleri de sunacak.

Bu etkinliği sosyal medyadan #CanavarYolda hashtagi ile takip edebilir, yaşayacağınız deneyimi yine aynı hashtag ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca canavaryolda.monsternotebook.com.tr adresini ziyaret ederek canavarın yolculuğunu ve puan tablosunu izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları