Huawei Öğrencilere Özel Vergisiz Tablet Kampanyası Başlattığını Duyurdu

Huawei, en çok talep gören tablet bilgisayarlarına, Resmî Gazete kararına uyacak şekilde fiyat güncellemesi yaptı.

Huawei Öğrencilere Özel Vergisiz Tablet Kampanyası Başlattığını Duyurdu

25 Ekim 2023 tarihinde yapılan Resmî Gazete açıklamasıyla birlikte yükseköğretim öğrencileri 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile bir defaya mahsus alabilecekler. 14 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan Resmî Gazete ile de tüm detaylar verildi.

Bu kapsam dahilinde Huawei, MatePad SE, MatePad 11 2023 ve MatePad 11.5’i, vergi indiriminden faydalanabilecekleri şekilde öğrencilere sunacağını duyurdu.

Huawei ekosistemini destekleyen MatePad SE, ailenin en uygun fiyatlı tableti olarak konumlanıyor. Tasarımsal açıdan anodize kumlama işlemiyle uygulanan alüminyum alaşımdan üretilen MatePad SE, markanın iddia ettiğine göre sağlam bir yapıda tasarlandı.

HUAWEI MatePad 11 ise bir önceki versiyona göre güncellenen donanım ve yazılım özellikleriyle Türkiye pazarındaki yerini aldı. Özellikle genç profesyoneller ve üniversite öğrencileri eğitim ve multimedya ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan MatePad 11'nin ekran tazeleme hızı 120 Hz. Bununla birlikte %86 ekran-gövde oranı bulunuyor. Depolama tarafında 128 GB dahili hafıza ile gelen MatePad 11, Wi-Fi 6 desteğine sahip.

HUAWEI Matepad 11.5'se 120 Hz ekran yenileme hızına sahip. Matepad 11 ile aynı %86 ekran-gövde oranı kullanan tablet, yıldız ışığı kum tasarımı ve kozmik yıldız halkası kamerasıyla diğer modelden ayrılan detaylara sahip.