HYTE Markası Gaming.Gen.TR Güvencesi ile Türkiye’de

PC donanımı ve oyuncu ekipmanları markası HYTE, Gaming.Gen.TR güvencesi ile Türkiye'ye giriş yaptı. İşte detaylar...

HYTE Markası Gaming.Gen.TR Güvencesi ile Türkiye’de

Farklı tasarımlarıyla öne çıkan PC donanımı ve oyuncu ekipmanları üreticisi HYTE, Gaming.Gen.TR / Beta Oyun Teknoloji A.Ş. güvencesi ile Türkiye pazarına giriş yaptı.

Gaming.Gen.TR CEO'su, iş birliği hakkında şunları söyledi: “HYTE gibi yenilikçi ve sıra dışı bir markayı Türkiye’deki oyuncularla buluşturacak olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. HYTE’ın oyun dünyasına getirdiği taze bakış açısı ve kaliteli ürün yelpazesi, Gaming.Gen.TR’nin oyun tutkunlarına sunduğu deneyimi zenginleştirecek.”

“Oyun sadece güç düğmesine bastığınızda gerçekleşmemeli. Sonuçta, yolculuk eğlencenin yarısıdır.” diyen HYTE, sanatsal tasarımlara sahip ürünleriyle hem yeni başlayanlara hem de deneyimli kullanıcılara hitap ettiğini belirtiyor.

HYTE'nin yeni ürünlerini incelemek isteyen kullanıcılar, Gaming.Gen.TR’nin web sitesinden tüm ürünlere ulaşabiliyor. İlk aşamada Gaming.Gen.TR’, yalnızca HYTE’ın LCD panelli oyuncu kasalarını ve aksesuarlarını satışa çıkaracak. Şirketin açıklamasına göre ilerleyen süreçte birçok ürün web sitesinde ulaşılabilir olacak.