Ibrahimovic, iPhone'u Bırakıp Galaxy S9'a Geçiyor

Ünlü isim, bir süredir kullandığı iPhone'unu bırakıp Galaxy S9'a geçmeye karar verdi. Ama hepsi bu kadarla sınırlı da değil!

iPhone'u yerine Galaxy S9'a geçiyor

Manchester United forvet oyuncusu Zlatan Ibrahimovic geçen yıl bir iPhone 7'ye sahip olduğunu söylemişti, ancak şimdi söylediğine göre Apple akıllı telefonunu bırakıp Galaxy S9'a geçecek. Samsung'un İskandinav kanadıyla sponsorluk anlaşması imzalayan ünlü futbolcu, "Samsung ürünlerini farklı şekillerde sınayacak, test edecek ve destekleyecek". Ibrahimovic bundan sonra İskandinav ülkelerinin Samsung temsilcisi olarak rol alacak.

İskandinavya Bölgesi Samsung Kurumsal Pazarlama Direktörü Eva Carrero yaptığı basın açıklamasında Zlatan gibi farklı ünlülerin de markayı desteklemesi için Samsung'a katılacağını söyledi.

Yakın zamanda Samsung ürünlerini uzun zamandır sevdiğini söylese de, futbolcunun geçen yıl bir iPhone 7 kullandığını biliyoruz. Carrero'ya göre Ibrahimovic, iPhone 7'yi bırakmakla kalmayacak, ayrıca günlük hayatında diğer Samsung ürünlerini de kullanacak, buna televizyondan beyaz eşyaya kadar her ürün dahil.

İskandinavya'da yaşayanlar önümüzdeki birkaç yıl için Samsung reklamlarında Zlatan Ibrahimovic'i görecek.

Okuyucu Yorumları