İki dev bir araya geliyor!

Sony ve Panasonic... İki Japon devi, piyasayı sallamak için bir araya geliyor. Peki ne yapacaklar?

İki dev bir araya geliyor!

Son zamanlarda Sony ve Panasonic'in yeni OLED TV üretimine birlikte imza atacakları sık sık dile getirilmeye başlandı Bu işbirliği sayesinde, son model ev eğlence sistemi teknolojisi için müşteri giderlerini de kısmayı planladıkları belirtiliyor.

Yeni televizyonların seri üretiminde ortak çalışacak bu iki teknoloji devi, biraz tuzlu olan muadillerine nazaran, fiyat konusunda da devrim yapmayı hedefliyor. Bilindiği üzere Samsung ve LG de bu piyasaya el atmış durumda ve 55 inçlik OLED TV üreten bu iki firmanın, ürünlerini 8.000 sterlin civarında piyasaya sürmeleri bekleniyor.

OLED TV konusunda ilk adımı atan firma olmasına rağmen, ilk örneklerin piyasadaki başarısızlığından sonra Sony'nin mali durumu pek de iç açıcı boyutlarda değil. Bu bakımdan bir ortakla yola çıkmak, piyasada tutunma açısından da daha mantıklı bir hareket olarak değerlendirilebilir.

Şimdilik Samsung ve LG'nin daha üstün göründüğü piyasada, makul fiyatlarla ortaya çıkmaları durumunda, ibre bir anda Sony ve Panasonic'e dönebilir.

Okuyucu Yorumları