İki yeni Lord of The Rings (Yüzüklerin Efendisi) filmi geliyor

Romandan sinemaya uyarlanan ve büyük sansasyon yaratan, çeyrek yüzyıla yürüyen Lord of The Rings (Yüzüklerin Efendisi) film serisi iki yeni filmle beyaz perdeye geri dönüyor.

İki yeni Lord of The Rings filmi geliyor

Peter Jackson'un 2001 ve 2003 yılları arasında vizyona giren serisi Lord of The Rings (Yüzüklerin Efendisi), sinema dünyasının en çok ses getiren filmlerinden olmuştu. Şimdi yeni filmlerin hazırlandığı haberlerini aldık. Warner Bross stüdyoları, iki yeni film için hazırlıklara başladığını duyurdu.

Filmlerden biri, Gollum'un öyküsünü anlatacak olan, Yüzüklerin Efendisi: Gollum'un Avı. Ancak bu ismin geçici olduğunun altını çiziyorlar. Gollum'un Avı 2026'da vizyona girecek ve şimdiden üzerinde çalışmalar başladı. Filmin yönetmeni ise Peter Jackson ile beraber, Andy Serkis olacak. Andy Serkis'i orijinal üçlemede Gollum ve Sméagol karakterlerini canlandıran oyuncu olarak hatırlayabilirsiniz.

Film, live action olarak çekilecek. Yani animasyon efektler yerine, olabildiğince gerçek insan oyuncular, gerçek sahneler, gerçek efektler ve dublörler kullanılacak. Kısacası çok büyük bir prodüksiyon olacak.

Andy Serkis

Peter Jackson, Walsh ve Boyens'la birlikte yapımcılığı da üstlenecek. Serkis daha önce Hobbit filmlerinde ikinci yönetmeni olarak görev yapmış ve aynı zamanda 2022 yapımı Venom: Let There Be Carnage filmini de yöneterek kendini kanıtlamıştı.

Yüzüklerin Efendisi: Gollum'un Avı öyküsü nedir?

Filmin öyküsü hakkında bir detay verilmese de, konu Gollum olacaksa, Sméagol'un Gollum'a dönüşmeden önce yaşadıklarını detaylı olarak seyredeceğimiz ve sonunda Gollum'a dönüşmesine tanık olacağımız bir senaryo ile karşılaşmak şaşırtıcı olmayacak.

Rohirrim savaşçıları

2026 çok uzak diye şikayet ediyorsanız, Lord of the Rings hayranları için Warner Bross, The War of the Rohirrim isminde bir animasyon filmi de öncesinde yayına sokacak. Bunun da 2025 gibi vizyonda olması bekleniyor ve adından anlaşıldığı gibi, Rohirrim halkı ve Kral Theoden'in Ork'lara karşı verdiği büyük savaşın daha detaylıca anlatıldığı bir animasyon filmi seyretmeyi bekleyebilirsiniz.