İnternete sızan Apple videosu

Aslında sadece Apple Store çalışanlarının görmesi gereken video internete sızdı!

İnternete sızan Apple videosu

Aslında sadece Apple Store çalışanlarının izlemesi için hazırlanan bir video, internete sızdı. Video, Apple'ın mağazalarındaki başarısını övmesinin yanında bir şeyi daha ortaya çıkarıyor: Şirketin perakande satışlara yaklaşımı.

Videonun seslendirmesinin Apple'ın eski perakande işlemler ikinci başkanı Ron Johnson tarafından yapılıyor olması, görüntülerin en erken geçen seneye ait olduğunu, yani pek de yeni olmadığını gösteriyor. "Her büyük yolculuk, ilk adımla başlar" "Ve biz bu ilk adımı yaklaşık 10 yıl önce attık" sözleriyle başlayan videoda Apple Store'ların başta oldukça standart mağazalar olduğu, ancak mağazların "bulunduğu yere uygun hale getirilerek toplulukları geliştirebileceğini keşfettikleri" söyleniyor.

Apple mağazalarının konumunun çok önemli olduğunu söyleyen Johnson, App Store'ların şehrin en önemli konumunda bulunduklarına değiniyor. Johnson'a göre konumun ardından en önemli şey, onu New York Fifth Avenue'daki gibi modernleştirmek veya Londra Regent Caddesi'ndeki gibi tarihi bir hale getirmek. Johnson, sözlerine şunları da ekliyor: "Çoğu satıcı kiraladığı yere metre kare olarak bakar. Biz, alanımıza yaşadığımız alan olarak bakıyoruz."

Okuyucu Yorumları