iPad 4 Apple hayranlarının canını sıktı

Hayranları tarafından hemen her konuda koşulsuz desteklenen Apple, bu kez onları kızdırdı!

Apple bu kez kızdırdı!

iPad 4'ün tanıtılması (orijinal adıyla "dördüncü jenerasyon iPad") yeni yapılan bir ankete göre kullanıcıların yarısını hayal kırıklığına uğrattı.

Hatırlayacağınız üzere Apple, iPad mini'yi tanıttığı etkinlikte bir de yeni iPad'ini tanıtmıştı. "Yeni iPad"den de yeni olan bu iPad, Apple'a göre A6X işlemcisi sayesinde işlemci işlerinde bir önceki iPad'den 2 kat daha hızlı. Toluna QuickSurveys'in 2.000 iPad sahibi ile yaptığı bir araştırma ise katılımcıların yüzde 45'inin iPad 4'ün tanıtılmasından hiç de memnun olmadığını ortaya çıkardı.

Anket, katılımcıların iPad 4'ten neden memnun olmadıklarını söylemese de iPad 3'ün henüz tanıtılmış olması ve iPad 4'ün çıkışıyla beraber piyasadan kaldırılacak olması tüketicileri kızdıran muhtemel nedenlerden. Çünkü ellerindeki tabletler, kısa sürede "eski" damgasını yemiş durumda.

Bu arada ankette Apple'ın yeni 7.9 inç'lik iPad mini tableti için daha olumlu sonuçlar çıkmış. Katılımcıların yüzde 40'ı kesinlikle bir iPad mini alacağını söylerken, yüzde 32'si "muhtemelen alırım" demiş.

Okuyucu Yorumları