iPhone 15'in Bluetooth sorunları can sıkmaya devam ediyor

Bazı iPhone 15 kullanıcıları, telefonlarında çok ciddi bir Bluetooth sorunu yaşadıklarından şikayet ediyorlar. Üstelik bu şikayetler, uzun zamandır çözülebilmiş değil.

iPhone 15'in Bluetooth sorunları can sıkmaya devam ediyor

iPhone 15 serisi kullanıcıları tarafından çok sevilse de, zaman zaman bazı şikayetler geldiğine şahit oluyoruz. Bunların sonuncusu, kullanıcıların telefonda önemli bir Bluetooth sorunu olduğunu bildirmeleri.

Bu Bluetooth sorunları iPhone 15'in Eylül 2023'te satışa sunulmasından bu yana devam ediyor gibi görünüyor. Şikayetlerin büyük bir kısmı, otomobil ses sistemleri ve kulaklıklar da dahil olmak üzere eski Bluetooth cihazlarına bağlanmakla ilgili.

Kullanıcılar Bluetooth bağlantısı sırasında "kesilip yeniden bağlanan" seslerden veya "sık sık bağlantının kesilmesi" gibi sorunlardan bahsediyor. Etkilenenlerden bazılarına iOS 17 güncellemelerinin sorunları çözeceği söylense de, güncelleme yapan kullanıcılardan bazıları bile şikayetlerin devam ettiğini söylüyorlar.

Dahası, kullanıcı raporlarına bakılırsa dört iPhone 15 modelinin tümü - iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max - aynı sorunları yaşıyor gibi görünüyor.

Şimdilik bu sorun için bir çözüm görünmüyor ve sorun yaşayan bazı kullanıcılar, Apple'dan yeni bir iPhone talep ediyorlar. Faka yeni gelen iPhone'un da sorunlu olmayacağının garantisi yok.