iPhone 5S ve 5C yan yana!

iPhone 5S ve 5C'den en kapsamlı sızıntılardan bir tanesiyle karşınızdayız!

iPhone 5S ve 5C yan yana!

Yeni iPhone sızıntılarına henüz doymadıysanız, bu kez iPhone 5C ve iPhone 5S'in yan yana durduğu yeni bir sızıntıyla karşınızdayız. Sızıntının kaynağı ise Apple'dan sızdırdığı bilgilerle ünlenen Sonny Dickson.

Dickson'un blog'unda paylaştığı gönderiye göre "şimdiye kadarki en kapsamlı iPhone 5S ve 5C sızıntısıyla karşı karşıyayız." Sitede ekran parçalarına, arka kapağa, SIM çekmecesine, ön ve arka kameralara ait olduğu iddia edilen 68 fotoğraf yer alıyor.

Blog, görüntülerdeki iPhone 5S ve iPhone 5C'nin telefon için vazgeçilmez olan anakartı içermediğini de itiraf ediyor. Bu ise fotoğrafların iPhone 5S ve iPhone 5C'nin teknik özelliklerini doğrulayacak bir niteliğe sahip olmadığı anlamına geliyor.

İddiaya göre daha yüksek teknik özelliklere sahip iPhone 5S'de bir parmak izi sensörü de bulunuyor. Ancak 1GB RAM ve alüminyum kasa gibi özellikler aynen korunmuş olabilir.

İki cebin gerçek teknik özelliklerini ve detaylarını, 10 Eylül'de yapılması beklenen tanıtımda öğreneceğiz. Sızan iki farklı kare için haberimizin sonraki sayfasına göz atabilirsiniz.

iPhone 5C ve 5S'ten sızan kareler...

iPhone 5C ve 5S'ten sızan kareler...

Okuyucu Yorumları