iPhone 6 kuyrukları şimdiden başladı!

Ne zaman satışa çıkacağı bile belli değil ama Apple hayranları, iPhone 6 için kuyruğa girdi bile!

iPhone 6 kuyruğu başladı!

Apple hayranları genelde firmanın ürettiği hemen her türlü cihazı almak için ellerinden geleni yaparlar. Her daim Apple'a güvenen hatırı sayılır miktarda kullanıcısı bulunmaktadır. Pek tabi yeni bir iPhone çıkacağı zaman, ta ilk iPhone modelinden beri kullanıcılar, Amerika'nın New York eyaletinin en bilinen ve aynı zamanda Apple'ın ilk satışları yaptığı mağazasının da bulunduğu 5. Caddede kuyruk oluştururlar...

iPhone 6'nın çıkış haberi ile birlikte bu sıra yeniden belirmiş durumda. Nitekim işi ilginç kılan, yeni cihazın sadece görücüye çıkacağı tarihin açıklanması ve bunun haricinde hiçbir detayın verilmemiş olmasına rağmen insanların toplanıyor olması... Apple 9 Eylül'de telefonu son kullanıcıya "gösterecek" ama firmanın kendi açıklamalarına göre, dağıtım süresi en az üç hafta sürecek ve nihayetinde resmi satışlar başlayacak.

Hatta aynı etkinlikte iWatch'ı da resmen tanıtması beklenen Apple, bu ürün için de en erken satış tarihini 2015'in ilk günleri olarak lanse etmişti. Sözün özü, henüz resmen satışa çıkmamış, hatta satış günü bile belli olmayan bir ürün için, tası tarağı toplayıp sokakta beklemeye başlamak, gerçekten Apple hayranlarının neler yapabileceğinin bir kanıtını oluşturuyor.

iPhone 6 tanıtımını 9 Eylül 2014 tarihinde saat 19:30'dan itibaren buradan, canlı olarak takip edebilirsiniz!

Okuyucu Yorumları