John Oliver, Samsung'la Acımasızca Dalga Geçti!

Samsung, yanıp patlayan cihazlarıyla Obama'nın söylediklerinden sonra, bakın bu kez nasıl ve nerede eğlence konusu oldu...

Samsung'la fena dalga geçti!

Samsung, patlayan telefonlarından, çamaşır makinelerinden ismini uzaklaştırmaya çalışırken bir süre önce yaşananlar, eğlence konusu olmaya devam ediyor. Bu sefer ABD'nin ünlü televizyon kanallarından HBO'dan John Oliver, Samsung'la uğraşmanın eğlenceli olacağını düşündü.

Last Week Tonight'ta yayınlanan "Samsung reklamı", artık sürprizle karşılaşmayacağımızı, Samsung'un "gerçekleri" açığa çıkarttığını söylüyor. Buna göre "Samsung telefonları gizlice annenizi arıyor, robot süpürgeler ise kedilerinizi ..." Hepsi bu kadar değil. Firmanın durmaksızın etraftaki seslere kulak kabartan Smart TV'leri, sizi Bill Cosby'nin masum olduğuna ikna ediyor. Fitness saati çalışıyor ancak sizi "tam bir aşağılık" gibi gösteriyor.

Bu sırada reklamdaki "Samsung", telefonlarının artık patlamadığı konusunda söz veriyor. Burada da küçük bir sorun çıkıyor ve Samsung cihazların her an patlayabildiği anlaşılıyor.

Firma, henüz bu videoyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı ancak firmaya saldırının bu seviyeye ulaşması, Samsung'un güven tazelemek için biraz daha çalışması gerektiğini gösteriyor olabilir. En azından Galaxy S8'in tanıtılacağı 29 Mart'ın bir havai fişek gösterisine dönüşmemesi şart.

Okuyucu Yorumları