Kolunuzdaki Arcade makinesi!

Giderek akıllı saatlerin dünyasına dönüşen dünyamıza yepyeni bir hediye: Arcade saat!

Kolunuzdaki Arcade makinesi!

Arcade makinelerinin dönemini yaşamış olan ve arcade oyunlarını sevmeyen az kişi vardır. İnsanlar bu sevgilerini genel olarak t-shirt, dövme ve benzeri şekillerde göstermeyi tercih etseler de, günümüz teknolojisi ile çok daha iyi bir yöntem ortaya koyulmuş durumda: Giyilebilir teknoloji...

Firmaların arka arkaya akıllı saatler çıkardıklarının hemen hepimiz farkındayız. Ancak bu sefer arcade makinesine benzeyen bir kol saati üretildi. Küçük kırmızı bir kola ve tuşa sahip olan bu ürünün tanımı için kullanılan oyunun adı ise "Galactic Defense."

Bu saatin en büyük sorunu ise, gerçekten çalışan bir kola ve oyuna sahip olmaması. Şimdilik tuşa bastığınız zaman çıkan ateş sesleri ile idare etmeniz gerekiyor. Saatin iyi sayılabilecek olan yanı ise, tuşa bastığınızda aydınlanan kırmızı asteroidler ile gerçekten saati görebiliyor olmanız. Yani söz konusu olan ürün, eski arcade makinelerini anımsatan bir saatten ne yazık ki daha öteye gidebilmiş değil.

Eğer gerçekten oyun oynanabiliyor olsa idi kesinlikle satışa sunulacağı Mart ayında tükeneceğine emin olabileceğimiz bu ürünün şu an için belirlenmiş fiyatı ise 59.99 dolar.

Oyun sevgisini göstermek isteyenler ve koleksiyoncular için kaçırılmaz denilebilecek bu ürünün daha "gerçek" bir sürümünün ne zaman ortaya çıkacağını ise ancak zaman gösterecek...

Okuyucu Yorumları