Kullanıcılar Windows 8 için ne dedi?

Windows 8'i sadece birkaç gün kullanan standart kullanıcılar onun için ne düşünüyor?

Windows 8'i sevdik mi?

Windows 8 hakkında uzmanların, medyanın yorumlarını bir çok kez okuduk. Peki onu muhtemelen sadece 1-2 haftadır kullanan ortalama bir kullanıcı ne düşünüyor?

Yeni bir arayüz tasarımı ile gelen Windows 8 hakkındaki görüşler genellikle ya çok iyi, ya da çok kötüydü. Görünüşe bakılırsa aynı durum, kullanıcılar için de geçerli. Geçtiğimiz günlerde Windows 8'li PC'lerini yanlışlıkla erkenden satışa çıkaran Home Shopping Network (HSN), müşterilerinin işletim sistemi hakkındaki ilk fikirlerini paylaştı.

İlk yorumlar arasında "müthiş", "harika", "çok sevdim" gibi mutluluk ifade eden kelimeler bulunsa da, yeni işletim sisteminden hoşnut olmayanlar da var. Örneğin kullanıcılardan biri "tek dezavantaj, yeni Windows 8'i öğrenmek, bu gerçekten de sıkıntı" diyor.

Bazı kullanıcılar Windows 8'in yüklü olduğu donanımdan memnun olmadıklarını söylerken, bazılarının Windows 8'i sevdiği gözleniyor. İşte yorumlardan bazıları:

"Windows 8... alışmak için biraz zaman gerekli. Bilgiyi hızla alma fikri iyi, ancak yeterince programla yüklü olarak gelmiyor."

"Şimdiye kadar harika - Windows 8'e alışmak birkaç gün alacak."

"Windows 8'e alışmaya çalışıyorum."

"Windows 8'i öğrenmek biraz zaman alıyor, ancak genel olarak onu sevdim."

"Harika bir makine! Windows 8'i öğrenmek beklediğimden daha kolay."

"Onu sevdim! Hızlı ve öğrenmesi nispeten kolay."

Okuyucu Yorumları