LG'den 5,5 inçlik yeni dev cep telefonu

2013'e bomba gibi girmek isteyen LG, dev ekranlı cebini çok yakında duyurmaya hazırlanıyor...

LG'den dev cep müjdesi!

2013'e henüz adım attığımız şu günlerde, teknoloji devleri de yeni ürünlerini bir bir duyurmaya başladı. Son günlerde piyasada yaşanan hareketlilik, yeni yılın teknoloji dünyası açsından da bir hayli hareketli geçeceğinin sinyallerini veriyor.

Yeni yılda rakiplerinden geri kalmak istemeyen LG de bu anlamda kolları sıvamış durumda. Koreli dev, 5,5 inçlik yeni akıllı telefonunu, Mobil Dünya Fuarı'nda (MWC) duyurmak için gün sayıyor. LG yeni cihazını, Barselona'da düzenlenecek fuardan yalnızca birkaç gün sonra piyasaya sürecek.

2013 yılı, LG'nin de katkısıyla, büyük ekranlı ve yüksek çözünürlüklü cep telefonları açısından bir hayli bereketli geçeceğe benziyor. Halihazırda piyasada bulunan HTC J Butterfly'ın yanı sıra, önümüzdeki günlerde duyrulması beklenen Sony Xperia Z, ZTE Nubia Z5 ve Huawei Ascend D2 bu alanda piyasaya damga vurması beklenen modellerin başında geliyor.

LG'nin yeni devinin fiyat ve özelliklerine dair henüz net bir bilgi mevcut değil. Bunun için şimdilik MWC 2013'ü beklemekten başka çare yok.

Okuyucu Yorumları