LG'den Cinema Screen ile 3D TV'lerde yenilik!

LG, LG Cinema 3D Smart TV ile 3 boyutlu televizyonlarda yeni bir sayfa açıyor!

LG'den 3D TV'lerde yenilik!

LG Electronics, yeni Cinema 3D Smart TV'lerini tanıttı. "Minimum çerçeve, maksimum 3D keyfi" sloganıyla pazara sunulan LG'nin yeni Cinema 3D Smart TV modelleri, 3D deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

LG Cinema 3D Smart TV'ler, geliştirilmiş 2D'den 3D'ye dönüştürme fonksiyonu ile 3D içeriklerde kullanıcı gereksinimlerini üst düzeyde karşılıyor. 2D'den 3D'ye dönüştürme fonksiyonunun geliştirilmiş derinlik etkisi sayesinde ise herhangi bir 2D içerik çözünürlük kalitesi ne olursa olsun yüksek kalitede 3D görüntüye dönüştürülebiliyor. LG Cinema 3D Smart TV bulunan LG Cinema Screen, kesintisiz TV izleme deneyimi sunarken 3D Sound Zooming, ekrandaki objelerin sesiyle hareketleri arasında uyumluluk sağlıyor.

3D'de Sihirli Kumanda farkı

LG'nin 2011 yılında tüketicilere sunduğu Sihirli Kumanda yeni LG Cinema 3D Smart TV'lerde daha da sihirli hale geliyor. LG Sihirli Kumanda 4 farklı modu ile kullanıcıya Smart TV'yi kolay bir şekilde kontrol olanağı sağlıyor. Canlı Ekran Paylaşım özelliği sayesinde, kullanıcılar TV'deki görüntüyü diğer akıllı cihazlarına aktarabiliyor ve TV'nin bulunduğu mekandan bağımsız olarak TV izleme keyfine devam edebiliyor. Kullanıcılar aynı Wi-Fi ağına bağlandıklarında akıllı cep telefonlarını veya tabletlerini kullanarak evlerinin bahçesinden, banyodan veya mutfaktan aynı veya farklı içerikleri izleyebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları